GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 242

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
395,7K
Sayfa
242/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun restes sıçarsa yandın
Eski postumu bulamiyorum ama bir kac gun evvel olmaliydi, orada da yazdim cocuk yetenekli. Boyle 19-20 yasinda bir genc eldiven aliyorsan bir sene tecrubeli kaleci ile buyuk takim ortamina alistiracaksin, zaten Gunay var o bakimdan ona yardimci olacaktir. Belki bu sene (salliyorum) 20 mac Gunay 20 mac Restes oynar eger alinirsa. Seneye de full gecer kaleye.

Restes yaşı itibariyle 20 sene oynayabilecek bir kaleci. Posası çıkmış kalecilerden birini almaktansa böyle bir oyuncu almak daha mantıklı.

200 bin euro'ya Belçika Ligi'nde oynayan bir DOMBİLİ'nin peşinden aylarca koştup 3-4 milyon euro maaşa rağmen ikna edememişlerdi.
Restesin kaleci antrenörü fadıl olacaksa o çocuk gelişemez o yüzden mantıklı transfer değil olmuş adam alacaksın kaleci antrenörün kötüyse.Avrupa klüpleri boşuna mı ekibi kalabalık ve ekibe önem veriyorlar.

Eski postumu bulamiyorum ama bir kac gun evvel olmaliydi, orada da yazdim cocuk yetenekli. Boyle 19-20 yasinda bir genc eldiven aliyorsan bir sene tecrubeli kaleci ile buyuk takim ortamina alistiracaksin, zaten Gunay var o bakimdan ona yardimci olacaktir. Belki bu sene (salliyorum) 20 mac Gunay 20 mac Restes oynar eger alinirsa. Seneye de full gecer kaleye.
tafarel gelıyormus

belhanda yazmıs

Restes Onana’nın olmamışı
Şunu görünce ilk aklıma geldi
20250901_180336.webp

İlkay hayırlı olsun. Bir gecede altı babayı indirmediğimiz sürece bu yangın dinmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt