GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 258

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
395,7K
Sayfa
258/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle ben de istiyorum Restes'i bugün içine düştüğümüz kuyu itibariyle...

Ama Lammens'i beğenmeyenlerin bu çocuğa balıklama atlamasını da anlamıyorum. Sanırım sırf Fransız diye.

Lammens kadar çok videosunu izleyemedim ama izlediğim kadarıyla:

1. Öncelikle çocuk daha, henüz fiziksel gelişimini tamamladığı bile şüpheli
2. Birinci maddeyle beraber öyle net bir kaleci fiziği yok şu an, biraz kısa, kaleyi dolduran biri değil
3. Toyluğu tecrübesizliği videolarda bile belli oluyor. Özgüvenli, cengaver falan ama hareketleri falan tam ne yaptığını %100 bilir tarzda değil
4. 3. maddeyle alakalı olabilir. Egzantrikliği çok yüksek... Çok tuhaf hareketleri olabiliyor. Tuhaf uçuşlar, tuhaf adımlamalar
5. Bakın aşağıdaki 7 Ağustos'ta foruma yazdığım yorum birkaç videosunu izledikten sonra. Sebebinden emin olamamışım ama tam oturmamış bir şeyler var sanki:

Restes hakkında sonradan şok olmamak için bunları okuyun... Kimse okumamış bir emoji bile atılmamış... Bu çocuğu alırsak Günay'la beraber yavaş yavaş ısındırcaz. Artık Taffarel mi geliyor Fadıl mı öğretir bilmiyorum ama geldiği gün prime Muslera beklemeyin bundan eğer gelirse... Boey gibi bir şey olacak bu çocuğun bizdeki serüveni... Sadece Boey olacağını baştan bilerek düşünelim ki kadro dışıyken tesadüfen oynatarak kazanmayalım geri... Birkaç lig maçında hata yapacak... Oynarsa CL maçında da yapacak... Ama bir kuyuya düştük... Bu imkan çıktıysa bunu alıyoruz... Gerçekten de çok potansiyelli bir çocuk... Ama durmamız lazım arkasında... Yönetimin günahlarını bu çocuğa öfkeyle çıkarmamamız lazım gelirse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt