Ulan spora gidecektim ama oturup gündemi mi takip etsem vakit geçmiyor mk
Galatasaraylı mısınUlan spora gidecektim ama oturup gündemi mi takip etsem vakit geçmiyor mk
Abi adam milli takım oyuncusu ?Bu işlerden pek anlamıyorum Hakan yerli mi sayılıyor şimdi? Yoksa gurbo mu?
Adminim 1 gün spor yapmamaktan bir şey olmaz deadline özel spor tatili yap.Ulan spora gidecektim ama oturup gündemi mi takip etsem vakit geçmiyor mk
Abi neyi bekliyoruz o zaman yav alalım işte barıştan zaten sağlam para gelecek fifti fifti taş gibi topçu lokman barışın zekası olan versiyonu herif prime leverkusenin tek başına içinden geçtiydi bize böyle kupa alacak adamlar lazım genleri winner adamınOnlar seneye ödemeye ok’muş. Fabrizio dedi
Ezelden beriGalatasaraylı mısın
Olmayacak zatenBu mantikla bakarsan hiç bir zaman o dediğin olmaz zaten
Sana karsi oldugumdan degil. Bu kulupun dinamikleriyle imkansiz. Iki hataya genc kalecinin kariyerini bitirirler.City değerlendiriyor oyuncu ile anlaşma sağlandı gibi anlamıştım ben.yok burada da "degerlendiriyor" yaziyor
Bizi Ali iyi patlattı yalnız. Liva’yı yollamadıkları için kaleciye giremezler diyorduk; patlatmak için girdi. Yoksa Donna oluru vardı belki de. Yusuf can suyu oldu Ali’ye. Kim bilir kimlere paralar yedirdi satış için. Neyse Ali kalır, uzun vadede biz kazanırız. Sinirliydim de çok takmamak lazımtwitter'da biride çıkmış diyor ki ya Restes yemse, ulan kimi yemliyorsun2 aydır peşinde koştuğumuz kaleciyi ağırdan almamız nedeniyle 1 günde indirdi adamlar. Bu bana koyuyor biraz.
Gerekli bilgi: İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımı’nı 2015'ten önce seçtiği için kural gereği yabancı sayılmayacak ve Süper Lig’de yerli statüsünde oynayabilecek.Ilkay yerli sayiliyormu yoksa yabanci olarakmi sayiliyor?
Adam Türk milli takım kaptanı bir an Almanya'yı mı seçti diye buga girdim ulan simitçi kafa falan bırakmadınBu işlerden pek anlamıyorum Hakan yerli mi sayılıyor şimdi? Yoksa gurbo mu?

Kahvemi yapıp pcye geçiyorum transfer gelmezse hepinizi banlarım siz kaşındınızAdminim 1 gün spor yapmamaktan bir şey olmaz deadline özel spor tatili yap.