GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 325

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
394,9K
Sayfa
325/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden istemiyorsun Uğuru
3-4 sene önceye kadar bayağı istiyordum yaşı çok idealdi ve bizimle bütünleşebilme ihtimali çok yüksekti
Şuan gelse bile o bağ kurulamaz 30 yaşına adam ha yabancı gelmiş ha bu aynı kapıya çıkacak tek esprisi yerli olması.
İstememe gerekçelerim ise.

1- Samimi gelmiyor tavırları 2 hatta 3 kere bu işe giriştik ve bizi reddedişinden tut kulübüyle birlikte kurguladığı küstah hareketleri benim unutmam mümkün değil. Yakın çevresine yaranmaya çalışan mhy ve akbokoğlu gibi hareketleri var. Bu çocuktan trabzonlu hissi bile alamıyorum.

2- Çok izledim, mecbur bizim anne tarafı(dayım, baldızları, kuzenimin kuzeni vs) koyu trabzonlu her maçı izliyorlar bende sürekli denk gelmek zorunda kalıyorum. Babam da çok maç izliyor öyle taraftar seçimi de yok zeytinlinin 70 yaşında hali gibi herif :asd: Fenerli ama fener trabzon maçı olsun trabzonu tutar. Fener vs Galatasaray yada diğer takımın maçı olsun onu izler :asd: Gizli Galaasaraylı bile olabilir emin değilim hala.
Neyse yeterince alıcı gözle izlediğimi düşünüyorum

3- Uğurcanın kurtulamadığı bir özellik var çok hızlı düşüyor, müthiş bir maç çıkarsın 2 saniye başka tarafa bakıp hatalı pozisyon olunca toparlayamıyor daha. Her anında odaklanması lazım yapamıyor bu çok büyük sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt