Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Abi gündem olumlu ilerliyorsa evet. Çünkü ben en son yatarken takip ederken Martinez iptaldi herkes sovuyorduErayım seni bayıltmamızı mı istiyorsun![]()
Abi gündem olumlu ilerliyorsa evet. Çünkü ben en son yatarken takip ederken Martinez iptaldi herkes sovuyorduErayım seni bayıltmamızı mı istiyorsun![]()
Yasaklı değilse link alalımLookman Galatasaray ile anlaşmış diyolar. Oshimen devrede. Fener istesede bir bk yapamaz
Gardi ağabey yarına bırakır ama yanına bırakmazsikeciler lookman haberlerine kuduz köpek gibi kudurmus

İlkay tamam ErayımAbi gündem olumlu ilerliyorsa evet. Çünkü ben en son yatarken takip ederken Martinez iptaldi herkes sovuyordu
Bayiltmiyoruz. Sen de bizim gibi aci cekeceksin, delireceksin, cildiracaksin.Arkadaşlar ben uyurken mühim hadiseler olmuş. Acilen beni bayiltin eğer her iş olumlu gidiyorsa. Gitmiyorsa burdayim
Adam gideli saatler oldu.Dona filan açıklanmadı ingiltere de bi ihtamal olmazda bize düşer diye bekliyor
Olmadi en nesyriyi 40a satarlarHer yere elleri uzanıyor
Youtube da videolar izledim. Kaynak yasak mı bilmiyorum paylaşamam ceza yemiyimYasaklı değilse link alalım
Ben niye göremiyorum hiçbi yerde