En nesyri araplara katakulli 40afbde para yok lookman icin yusufu satıp keremle asensio anca aldılar
barışı satarsak para bizde oluyor
osimhen faktörüde var
En nesyri araplara katakulli 40afbde para yok lookman icin yusufu satıp keremle asensio anca aldılar
osimhen faktörüde var
ts başkanı korkudan satamıyor23 verenin aklına tüküreyim
Calciomercatoya göre atalanta Symanzkiyi istiyor. Burunuma pis kokular
Yazdım hocam youtube canlı yayınlarda söylüyolarkim diyor onu
fener y alır musabımEn nesyri araplara katakulli 40a
Ben taraftarı çok dinlediklerini sanmıyorum. Taraftarın beğenip beğenmesine kaldıysak zaten kuruş harcamayalım bir zahmet. Adam gibi bir futbol aklı yok ki koskoca camiada. Eş dostla transfer komitesi oluşturulmuş. Ankete bak işte, yarı yarıya. Adam gibi planlı programlı iş yapmayacaklarsa kulübün parasını sağa sola bol keseden saçmasınlar. Kaleci pozisyonu zaten son güne kaldıysa çözülmesi en zor pozisyon. Çoğu takımda zaten adam akıllı iyi seviyede bir kaleci oluyor. Son gün ya uçuk bir teklif yapıp alacaksın ya da kalecisiz kalacaksın. Kimse kolay kolay son gün kalecisini bırakmaz.taraftar begenmıyor kalecileri
dün 25 teklif ettigimız adamda şüphe vardı
bugun 20 teklif ettigimiz adam begenılmedı
ederson zaten 15 e alsak top tutamıyor sadece ayak iyi deniliyor
fbde para yok lookman icin yusufu satıp keremle asensio anca aldılar
osimhen faktörüde var
Bugün Djiku Spartak Moscow haberi görünce bende ışıklar yandıOlmadi en nesyriyi 40a satarlar
Trabzon tiyatro yapiyor. Satma da yan cebime koy modundalar. O para onlari ihya eder. 25 + Ahmet falan alip bizi soyacaklar.23 verenin aklına tüküreyim
Haber nerde?SON DAKİKA
Fenerbahçe, Lookman için Atalanta ile iletişime geçti.
(Sport Mediaset)
Yöntüetim bunu da kacir var ya