GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 330

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
394,8K
Sayfa
330/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay' a yedek alınsın razıyım diyenler; Konya' dan Deniz alınsa razı olur musunuz mesela? Daha iyi bir alternatif de yok benim bildiğim. Ha, yabancı yedek diyorsanız zaten ahmakça bir hamle olur.

Uğurcan muhabbeti ta öğlenin muhabbetiymiş yav herifler bildiği uğurcanı alalım diye plan yapıp son dakikaya bırakmışlar. Edersondan vazgeçişin sebebi de bu olabilir muhtemelen.
Trabzonu ihya edelim diye harbi telefon gelmiş gibi duruyor.
Trabzonun beklentisi 28 milyon ve üstü. Barışı satıp oradan bize düşen parayı trabzona gönderme haracı kesiliyor ey Galatasaraylı ayaklan.

taraftar begenmıyor kalecileri

dün 25 teklif ettigimız adamda şüphe vardı

bugun 20 teklif ettigimiz adam begenılmedı

ederson zaten 15 e alsak top tutamıyor sadece ayak iyi deniliyor
Ben taraftarı çok dinlediklerini sanmıyorum. Taraftarın beğenip beğenmesine kaldıysak zaten kuruş harcamayalım bir zahmet. Adam gibi bir futbol aklı yok ki koskoca camiada. Eş dostla transfer komitesi oluşturulmuş. Ankete bak işte, yarı yarıya. Adam gibi planlı programlı iş yapmayacaklarsa kulübün parasını sağa sola bol keseden saçmasınlar. Kaleci pozisyonu zaten son güne kaldıysa çözülmesi en zor pozisyon. Çoğu takımda zaten adam akıllı iyi seviyede bir kaleci oluyor. Son gün ya uçuk bir teklif yapıp alacaksın ya da kalecisiz kalacaksın. Kimse kolay kolay son gün kalecisini bırakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt