Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
Karı da istiyorlar mı?
Gerçi ister adamlar, işbilmez yöneticilerimiz bu saate transfer bırakırsa...
Komik olmayalimugurcan daha iyi kaleci ama
hakan konusunda haluga bilgi sıktılar heralde istemıyor kavukcuolmaz.Önce Hakan evine dönecek , sonra kime istiyorsa versin parayı.Bu formayı önce isteyenlere versinler , hainlik yapmasınlar
Bizde basın mı varVar. Türk basını.
Costa'nin yarisina 25 formulu bunlarin aklina gelmez. Erden baba bitirirdi bu isi.Yapacağınız transfere sokayım, planlamanıza da.
Böyle Uğurcana 30 isterler işte
Diogo Costa’nın yarısına 25 verip dağılalım
Eski ederson evet adamda refleks kalmamış inşallah fener alirda izlersinEderson la ugurcan ayni cümlede kullanilmaz, ederson 10 basar dogruya dogru kendimizi kandirmayalim
Yok yav bizimkileri bosver onlar bulamaz dogru diyorsun.Öncesini okumadım pardon , bizim yönetimden bahsediyorsun sanmıştım
uğurcan bize gelirse eren gibi performansı ikiye katlanır. normalde çok isterdim geçen seneki fb olayındna dolayı soğumuştum. ama seçenek kalmadı.dursun ömrü hayatında 1 tane topcu istedi bırakın alsın arkadaşlar
Adamlar CL'de. Onlarin durumu da bizden farkli degil...Yok yav bizimkileri bosver onlar bulamaz dogru diyorsun.
Olympiacos Tzolakis'i satarsa yerine kaleci alabilir mi diye konusuyorduk, onlar icin bugun son gun degil onu demek istedim.
Sonucta 30 ödedikmi o.koyar adama, günaydan ne fazlasi var?Uğurcan 30m euro min 6 taksit olur yıllık 5m euro çıkış olacak.