Guzel espiri![]()
Guzel espiri![]()
haklısın adam Uğurcan Çakır bu sene isabetli şuta göre gol beklentisi istatistiği olan 3.20 xGottan 1 gol yemiş, geçen sene 48.54 xGottan 39 gol yemiş, bizim taraftar niye kötülüyor anlamıyorum,sanki 10 isabetli şuttan 9unu yiyor gibi algı varçok para verdiğimiz kesin. bu eleştirilerin hepsi haklı
ama oyuncu çok kaliteli
öyle günay'la falan kıyas götürmez.
gs taraftarı uğurcan'ın kalitesini küçümsüyor biraz.
renktaş yanlış anlama cuesta moskowaya gittiğinde 2 gün sonra olmaz bu iş yattı galiba dedin iş patladı hakan için 2 saat önce bu iş olmaz dedin yattı sen baya şom ağızlısın kb ama öyleHakan, İlkay, Uğurcan'dan Hakan ve Uğurcan iptal elde kalan İlkay mı? O da geceye doğru reddeder. Transfer yapacağımızı sanmıyorum.
Bizim muhabirlere güvenmiyorum. TS tarafı ne diyor? Olacağını hiç düşünmüyorum.Nevzat Dindar: Ugurcan Cakir Galatasaray'da.
çok yanlış olacak takımın huzurunu bozabilir mutsuz takılıpbence Barış'ta kalacak his..
Gelecek inşallah yoğun baskı var 2 tane simit sarayi ipotek ediliyor başkan Kavukcuyu tokatliyorbence hakan da gelecek
Yav Burhan yağlama yıkama da ayarı kaçırıyor hep
Aldigim vibe BAY'in kalma ihtimali olmadigi. Ne koparabilirsek o modundayiz. 50 falan almamiz imkansiz.%100 kalacak ve lookman almadık size barışı getirdik denecek
Birbirlerinin yedeği olacaklar zaten. Okan’ın ikisini birdan oynatacağını mı sanıyorsun halen?Lemina-Tor yedeği kalmadı bak muadili demiyorum biri cezalı olsa yedeği yok.
Yok 4 orta saha ile 50 maç ve üzeri çıkar mıLeminayı keser 100% eminim