Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim değişmeli abi böyle olmaz

Transfer yapmaktan acizler bu kadar ahmaklık olmaz.

GALATASARAYIN PARASINI İŞ BİLMEZLİĞİNİZİN YÜZÜNDEN ÇARÇUR EDEMEZSİNİZ

varanı felan geçsin haluk
bu transfer daha çok su götürür

@Alper Altun @Hasan Bekir

Restes 20 yasta bir hatali gol yese, depresyona sokardi tivitter taraftari bu arada bizim ortamda. Oyle de bakmak lazim acikcasi hakikaten. K.ovet o konuda dogru yorum yapti simdi - hak verdim.
Baktığında doğru da o zaman bu mantıkla genç transferi hiç yapmayalım. Dünyada hata yapmayan futbolcu yok. Bir noktadan başlamak ve taraftara da ona göre mesajlar vermek lazım.

uğurcan 15 üstü her türlü kazıktır ama her türlü performans alırsın. hiç değilse 5 sene kaleci muhabbeti bitmiş oldu.

İlkay, Hakan, Uğurcan

Bizimkiler yabancı sınırını 10 zannediyor olabilir mi?

1756756275696.webp

@Alper Altun @Hasan Bekir

Restes 20 yasta bir hatali gol yese, depresyona sokardi tivitter taraftari bu arada bizim ortamda. Oyle de bakmak lazim acikcasi hakikaten. K.ovet o konuda dogru yorum yapti simdi - hak verdim.
aslında bu sezonlar biraz daha uygun kaleci değişimi için.
takım epey baskın ligde
çoğu maç rahat geçiyor kaleci açısından
böyle ortamda uyum sağlamak, tribünün kabullenmesi kolay olur.
avrupa için iş başka tabi ama orada bütün takım nanay olacağından fatura kaleciye kalmaz.

Sen edersona girersen bizde mahremine girip uğurcanı söker aliriz. Herkes haddini bilecek

Günay'dan ne fazlası var dediğiniz Uğurcan Muslera'dan sonra yıllardır ligin en iyi performans veren ve hatta TS ile şampiyonluk dahi yaşamış bir isim. Baskının ne olduğunu da bilerek geliyor. Günay onun yaşındayken Anadolu'da oradan oraya gidip duruyordu. GS ile totalde 10 maç üste üste çıkmamış adamı Buffon yapıp Uğurcan'a İsmail Çipe muamelesi filan yapmak komik.
Onana çöpünü alalım daha iyi diyenler bile var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt