Erdal Erden
Sarı Üye
- 12 Nisan 2013
- 863
- 289
- 883
Bu 25 in geri dönüşü yok yıllık maliyeti 8 milyon bi kupa alsak bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sjjsjsjsjshdhagshafagssg
Sjjsjsjsjshdhagshafagssg
niye maaşı gayet uygunYerli maaşlarının hepsini yeniden ele alın Barış’ı da takımda tutun bu saatten sonra. Sıçtırmayın yapacağınız işe.
Maaş 2,5 sa Uğurcan totalde daha ucuz oluyorEderson'u almaliydik.
Ugurcan Ederson'dan daha pahali olamaz bu gezegende.
Yabancı sınırı kalkacaksa değer valla, elimizi kolumuzu bağlayacak sınırı 30m sıkarak kaldırmış olacağız.Tamam beyler.
Uğurcan Ederson'dan 3 yaş genç ve 4-5 sene sonunda aynı paraya gelmiş oluyor.
Seneye yabancı kuralı kaldırılırsa şaşırmayın.
ikisi de kazık reyis direkt ya.Tamam anlıyorum seni de ama yani Ederson top tutma konusunda yine Uğurcan'dan kötüdür - bunu Uğurcan transferine ihanet olarak bakan biri olarak söylüyorum- Ederson çok kötü kaleci ya.Ben açıkcası top tutamayan bir kaleci daha görmek istemiyordum bu takımda.Misal ajax deplasmanı biri yerden sert vurdu yer yani Ederson , çok net değilse kurtaramıyor hiçbir şeyi herifEderson'u almaliydik.
Ugurcan Ederson'dan daha pahali olamaz bu gezegende.
İdare midare etmez. 29 yaşına kadar Trabzon sınırlarından dışarı adın atmamış adama neyin 25’i bu?25 idare eder 33 6 maaş kolpa
Sjjsjsjsjshdhagshafagssg
Bu saatten sonra zam yapan serefsizdir. Oldu bi de biz gönlünü alicaz.Barışa da zam yapmayan yönetimin ank.. o çocuk hiçbir yere gitmeyecek… gidip gönlünü alacaksınız barışın