Gökhan Karaman
10 Numara!
Bu önemli
Heh işte bu en güzel tarafı.
Şimdi 2 genç, 1 tecrübeli isimi daha rahat alırız.
Ben Avrupa'ya yazılmasa da iyi isimler alınacağını düşünüyorum.
Malum ligde şampiyon olmadan Şl'ye direk gidemiyorsun...
Bu önemli
Öylemiydi ama 10 dogru onu biliyom.Genc artıyor 10 arti 4 galiba
Yav Donnarumma nasil referans? Zaten dunyada 2-3 tane oyle kaleci var suan.bonservis maastan dolayı yüksek bence
yabancı alsan donnaruma fln alsan 15 maas ıstıyor herif
Fb'nin yaptığı transferler referans olmamalı. Dünyanın en kötü yönetilen kulübü. Uğurcan'ın maliyetini Kotarski veya Petrovic ile kıyaslayalım bir de. Örneğin Kotarski 5 milyon euro bonservisle Kopenhag'a gitti. Maaşını bilmiyorum. Hadi 1.5 olsun. 5 yıllık maliyeti 12.5m.ederson (yaş 32) :
13 m euro bonservis (net değil, söylenti)
maaş 9 m euro (net değil, söylenti)
3 senelik sözleşme (net değil, söylenti)
total : 40 m euro, görünen.
uğurcan (yaş 29) :
25 m euro bonservis (net değil, söylenti)
5 yıllıktan 3 m euro maaş (net değil, söylenti)
total 40 m euro, görünen.
bu hesaba göre uğurcanın 5 yıllık bonservis + maliyeti, edersonun 3 seneliğine eşit.
tartışma ve yoruma açık.
Lunin munin biri çekerdik ikna ederdik. Bence en başından beri Uğurcan diye tutturuldu yok ayağı iyi kaleci istiyoruz yok taraftar çıldıracak dediler, teknik olarak taraftar çıldırdı3 milyona gore yazmadim az once yukarida 6 milyon euro denildi.

emır sato donnarumma yerine ugurcan aldık aynı maliyete yazmısYav Donnarumma nasil referans? Zaten dunyada 2-3 tane oyle kaleci var suan.
Valla bilmiyorum ama sabahtan beri bir şey ima ediyordu.cerny ucaktaydı
ederson geldı mı
Devlet bizi avrupada basari icin pilot takim seçti. Toplanan vergilerden yuklu bir miktar bize aktarılıyor.Su an tarihimizde olmayan harcamalar donuyor muratim arabistan gibi olduk ciddi ciddi ..İnsallah para falan akliyorduruz
Kral düşün Çalhanoğlu da gelmiş hala 3 yabancı alabilirsin.Hemen Çalhanoğlu ve kalan yabancı haklarını scout gençlerle doldurun
Bunların alabileceği yabancılar cuesta kıvamında olur en fazla bu saatten sonraTransfer işi bitmiş değil yarın enteresan şekilde 2-3 yabancı alabiliriz