Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.240
- 11.908
- 2.123
Bizimkiler genc adam almazGenç bir kanat alın mutlaka.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler genc adam almazGenç bir kanat alın mutlaka.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cerny ya da Ederson
Ekli dosyayı görüntüle 301632
Bu önemli
donnarumma muhtemelen ayni bonservise gidiyor man cityeemır sato donnarumma yerine ugurcan aldık aynı maliyete yazmıs
Lookman abi lookman gerekirse hastag yapılmalı bu herif bu kulübe kazandırmalıyız şampiyonluk hamlesi direktsıradaki oyunca net hücum oyuncusu olmalı. barış yok icardi var ama yok! osimhen'e allah korusun bişey olsa adam yok. yabancı hakkımızı kanat ve forvete ya da iyi bir kanat forvete gömmeliyiz
İsimlerden bağımsız kötü planlanan bir kadro..-------------uğurcan--------
-singo-davinson-apo-eren-
------------hakan------------
-------torik---ilkay-----------
-yunus--------------lookman-
----------osimhen-------------
okey miyiz
Havaalanından kaçırın tesislere götürün zorla tutun.
Okan da genç oyuncu olmuyor, sorun hocada bu konuda.Bizimkiler genc adam almaz
livakova son dönemde iyi top tutuyorduEderson'un Fener'e katabileceği hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayağı iyi kalecinin Fener oyununa etkisi pek olmaz. Kalecilik lazımdı onlara. Yanlış yaptılar. Bizden çok daha fazla pozisyon veriyorlar.
Ilkay da Hakan da Uğurcan da iyi oyuncular fiyatlarından bağımsız konuşuyorum.Seneye kalkacağını düşünüyorum.
İlkay, Hakan, Uğurcan tuz biber olur.
Üstelik klupler de istiyor.
Yeni menajerin dorsun Özbek olduğu iddiaları var. Muhteşem pazarlıyor oyuncuyuAfferin böyle ol canımızı ye gözüme girdi şimdi