Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay Gündo transferi süper oldu. Tam ihtiyacımızı giderecek biri. Ülkede tüm orta sahaları topla İlkay'ın kalite etmez. Mertens ve Muslera sonrası kaşar topçu kontenjanını da kapatır.

Kendisine ''tr şimdilik düşünmüyor'' haberleri sonrası epey giydirmiştim, affetsin.

22 diye açıklanacak diyorlar.
Sıkı tutunun bu iş taraftar bazında olumluya dönüyor gibi.

ederson (yaş 32) :
13 m euro bonservis (net değil, söylenti)
maaş 9 m euro (net değil, söylenti)
3 senelik sözleşme (net değil, söylenti)
total : 40 m euro, görünen.

uğurcan (yaş 29) :
25 m euro bonservis (net değil, söylenti)
5 yıllıktan 3 m euro maaş (net değil, söylenti)
total 40 m euro, görünen.

bu hesaba göre uğurcanın 5 yıllık bonservis + maliyeti, edersonun 3 seneliğine eşit.

tartışma ve yoruma açık.
İkisinin de maliyetleri uygun değil ve çok fazla. Ama hangisi biraz daha kötü diye sorarsan, bence Ederson.

İkisi de en ufak hatada maliyetleri altında ezilebilir durumda.

Haziranda ederson diyenlere kaleciye bu paralar verilir mi diye alintiliyordun. Şartlar ve zaman fikirleri nasil da değişiyor.
Anlattigim su:

Ederson icin 6 milyon euro fazla goruldu bir kesim tarafindan, az once Ugurcan icin 6 milyon euro maas verecegiz yazdiniz burada. Haluk gerci 3 diyor umarim bu rakam dogrudur.

Bonservis konusunda Ederson 14 gittigi yerde Ugurcan agziyla topu tutsa yine 25 milyon etmez, oyle bir kaleci degil. Aralarinda sadece 3 yas fark var yani cok buyuk bir fark da yok o konuda.

Ugurcan max 15 milyon euroluk kaleci.

Tel ya da Odobert kiralık bekliyorum ben açıkçası
Hakan işi olmazsa da orta sahaya birini daha alacağız defansif yönü güçlü

Fb'nin yaptığı transferler referans olmamalı. Dünyanın en kötü yönetilen kulübü. Uğurcan'ın maliyetini Kotarski veya Petrovic ile kıyaslayalım bir de. Örneğin Kotarski 5 milyon euro bonservisle Kopenhag'a gitti. Maaşını bilmiyorum. Hadi 1.5 olsun. 5 yıllık maliyeti 12.5m.
doğrudan ligteki rakibimiz fb olduğu için ikisini kıyasladım.
kaldı ki ederson gelmedi diye de ortalık yangın yeri olmuştu. yönetim istese edersonu bugün alırdı diye düşünüyorum.

ortada bir plansızlık olduğu elbette ki aşikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt