Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi burada 10 yabancı olduğu için her türlü yazarsın da... Yabancın 14 olursa o alttaki 5 TR'de yetişme Türk'ün birini yazamazsın. Aynı şekilde yabancı 14 olursa gurbetçilerin birini de yazamazsın. Mesela Hakan da gelse 3 sınırın olacağı için Günay İlkay Hakan yazınca Kaan dışarıda kalır. Ya da işte 14 yabancıdan elzem olmayan genç birini falan yazmayacaksın. Ya da 13 yabancıyla yetineceksin.
bazı yabancıları clye eklemeyeceğiz işte plan bu

Avrupa maçlarında her gelen topu içeri alan kaleciden sonra Uğurcan ilaç gibi gelecek. Kritik kurtarışlarıyla hayati puanlar kazandırabilir. Ayrıca ayak tekniğini çok geliştirdi, uzun menzilli yerden veya havadan nokta paslar atabiliyor Trabzon'un son dönemdeki herhangi maçını izlediğinizde görürsünüz bunu. Parasına değil ama kalitesine kefiliz.

Para algımı yitirdim. Geçen sene 18+5e sarayı alınca lan noluyoz diyordum bu sene kaleciye bile 25-30 sıkar olduk bi bok anlmadım
2 sermaye artışından iyi para girişi oldu.. Florya nın peşinatı da geldiyse (takip etmedim) çok anormal değil..

Ama sonradan görmeler gibiyiz.. Önümüze gelene 25 - 30 sıkıyoruz..

Tuna Romano insallah cikar dedigin de bosyere su transferi yapanlara kufredip ban yemeyiz
İnşallah ya bende küfür ederim gibime geliyor. Korkutan singo maliyetleri oyuncu ve kulübüyle pazarlık edemiyor herifler yav.
Varyemez gibiler para var ver gitsin diye bakıyorlar çok yanlış iş

Ederson'un maaşı Fb'ye 10 milyonun biraz üstündeymiş. Bize gelseymiş 6+3 imiş maaşı.

Gülenler listeden 20 iq ile baya kişi transfer yaptı digerleri de takimlarjnda yuksek puanlar ile devam ediyor

Neyse arkadaşlar giren girdi artık napalım, mecbur destekleyeceğiz arkasında duracağız. Ilkay+Uğurcan tamam olduğuna göre para da kalmadı :asd: salak saçma birilerini çekmezler inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt