Han Kutlu
Aslan Üye
- 31 Temmuz 2019
- 7.701
- 3.310
- 723
bir hafta 10 gün daha var..Silas andersen alin uygun fiyat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir hafta 10 gün daha var..Silas andersen alin uygun fiyat.
bazı yabancıları clye eklemeyeceğiz işte plan buŞimdi burada 10 yabancı olduğu için her türlü yazarsın da... Yabancın 14 olursa o alttaki 5 TR'de yetişme Türk'ün birini yazamazsın. Aynı şekilde yabancı 14 olursa gurbetçilerin birini de yazamazsın. Mesela Hakan da gelse 3 sınırın olacağı için Günay İlkay Hakan yazınca Kaan dışarıda kalır. Ya da işte 14 yabancıdan elzem olmayan genç birini falan yazmayacaksın. Ya da 13 yabancıyla yetineceksin.
2 sermaye artışından iyi para girişi oldu.. Florya nın peşinatı da geldiyse (takip etmedim) çok anormal değil..Para algımı yitirdim. Geçen sene 18+5e sarayı alınca lan noluyoz diyordum bu sene kaleciye bile 25-30 sıkar olduk bi bok anlmadım
İnşallah ya bende küfür ederim gibime geliyor. Korkutan singo maliyetleri oyuncu ve kulübüyle pazarlık edemiyor herifler yav.Tuna Romano insallah cikar dedigin de bosyere su transferi yapanlara kufredip ban yemeyiz
petrovic 30 cash e gitti diye biliyomBu paralara Lunin munin birini çekerdik hala söylüyorum, ne bileyim petrovic falan olurdu yani. 20m Petrovice vermediler, o da doğruysa tabi.
salak saçma birilerini çekmezler inşallahUğurcanın açıklamayı okudum mesela şu anda umrumda değil bonservis falan25 çok tabi