- 27 Haziran 2009
- 7.694
- 2.496
- 2.418
Yusuf U23Cuesta ve Zaniolo 'da gittiğine göre Yusuf 'u da saymıyorum muhtemelen o da bir yere kiralanır. Kadroda 10 yabancı kaldı
Singo,Davinson,Jakobs,Sallai,Lemina,Torreira,Sara,Sane,Icardi ve Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf U23Cuesta ve Zaniolo 'da gittiğine göre Yusuf 'u da saymıyorum muhtemelen o da bir yere kiralanır. Kadroda 10 yabancı kaldı
Singo,Davinson,Jakobs,Sallai,Lemina,Torreira,Sara,Sane,Icardi ve Osimhen
Dünkü aciklamasi icin özür dilemis hayri conta. Neyse paylaysmayin artik, ne gerekir. Ne hali varsa görsün.Vay kahpe vay Ekli dosyayı görüntüle 301643
Uğurcan'a 25 var ama Hakan'a 15 m euro yok.
Selçuk geldiğinde neyi vardı, Burak, Umut Bulut, Eren…
Türkiye’nin en iyi yerli kalecisini aldık. Bırakalım artık bu tamtamları.
jk şampiyon olacak diye korkuyomusun rdaşCerny geliyor 10 kişi gitmis karsilamaya
Fener deplasmanında gol atığını sevinçlerini paylaşmak lazım ağzını kapatıp küfür ettikleriniVay kahpe vay Ekli dosyayı görüntüle 301643
CusBu gün bir haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum Altay'a teklif götürdüğümüzde 5 milyon maaş istemiş diye.
O zaman ne istiyorlarsa onu vereceksin, ya bu takım bu sene kimlere para saçtı konuşturmasınlar şimdi. Hakanın yaşını maşını her şeyini geçtim galatasaray'ı isteyen bir adam sırf bu yüzden istiyorum oynadığı oyunda umrumda değil ki zaten a kalite oyuncu üst düzey bir oyuncu. Omurgalı oyuncuya hasret kaldım bu sene. çok şey değişti düşüncelerimde bundan sonra hakan gibilerine değer verilecek çapulculara değil.15e düşmemiş inter
Yok renkdas bi cacik olmaz bunlardanjk şampiyon olacak diye korkuyomusun rdaş