Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşında her derbide 4 yiyen adama 40 veriyorsak kapatalım kulübü39 bons
15 mıo maaş
5 yıl sözlesme
195 m € yapıyor donnaruma maliyeti citye
bize gelse 20 maaş isterdi
ugurcan 25 bons desek 3 maas desek 40 a gelıyor toplam
195 m € 40 m € fark yok mu :d
Bizim yönetimin adını yönetemeyim yapalım. Adamlar hiçbirşeyi yönetemiyor, dıngonun ahırı gibi
Ayhandan kurtulduk ohh
Dede diyorsa Barış gitmiş. G.o..Süleyman Rodop: "Galatasaray ve Barış arasında hiçbir sorun kalmadı."
50 de buna verirsek artı Hakan da gelirse totalde 200 milyon civari bir bonservis ücreti oluyor. Bu transfer dönemi ilk 3 gireriz kesin.50 milyon peşine okeyler ama Leipzig %10 payını da bizden istiyorlar
Singo ve ugurcana 65 verdik daha yeni65 milyon istiyorlar zorunlu opsiyon falan olmaz atmasın.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özürler dilenir, affedilir.barışın kalması mı bu yaşananlar sonrası
yoksa barışın gidip lookman+hakan mı
not: yaşananlar olmasa net barış kalsın derdim
Gelir. Barış seneye gider çünkü. Yerine şimdiden alabiliyosak süper olur. Zaten bütün sezon sağ taraf Sane oynayamaz. Kim iyise o oynar. Barış rekabete de girer tek bırakırsan salar. Devre arası bile gidebilir. İlla bi sözler verilmiştirBarış kaldıysa Lookman falan gelmez, geçelim onu.
Barış özür dile lan.
barış'ın kalması ve hakan+ lookmanbarışın kalması mı bu yaşananlar sonrası
yoksa barışın gidip lookman+hakan mı
not: yaşananlar olmasa net barış kalsın derdim
zorunlu olmadıkça kiralık vermeyeceklerini açıkladılar yoksa münih falan almıştıKiralama belli olmaz bu işler osimhen senaryosu
Kadro dışı oynatmayacağım diyor başkanları
Ya Arabistan ya tr başka seçeneği yok adamın
TS'yi bir sezon şampiyon yaptı. Milli takımının kalecisi denilen bonservisi asla etmez bana göre ederi 12-13 milyon ama Berke falan ile de kıyaslanacak kaleci değil abartmamak lazım.Ugurcan ne yapmis aga??? Niye komik?