Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ahmedi parlatabilir miyiz diye düşünüyorum.

4 maçta 0 dakika şans verdik olm adama.

Ahmed 0
Yusuf 0
Kazım 0
Efe 0
Eyüp 0
Gökdeniz 0
Arda 24

Olm sıraçhan diye bir herif var bu sene bu adamı gören oldu mu antremanda falan.

Kadromuzda adam yok abi kimse hayal kurmasın bu sene bu adamlar maximum 100 dakika şans bulurlar.

Toplamda 20 oyuncumuz var içinde zaniolo da var bu listenin.
Fenerde 21 tane yabancı var an itibarıyla. Durumu anlamamızı sağlar sanırım bu. 2 gün içinde 3 tane adam gelmezse nitelik olarak 19 yada 20 oyuncu ile ş.liginde 8 maça çıkacağız.
Bak geçen sene ş.ligi sonuncusu olan youngboys toplam 43 oyuncusu vardı. Alt yapıdan b liste falan derken 35e yakın isimi ş.ligi havuzuna sokmuşlardır.

toplamda şu dakika bizden 1.2 takım çıkıyor.

En az 7 oyuncuya ihtiyacımız var bizim bak. En az 7 diyorum.

Sallai kanat, forvet, bek yedeği şeklinde bir zeka ve planlama olamaz. Sallai forvet oynadığında sağ bek değişince ne yapacağız. Forvet oyuncun mu var.

Barış cidden tüm planlamayı bozdu eyvallah ama Barış'a da teklif 1 ay önce gelmiş Okan hoca da söyledi, yani u23 genç bir kanat alınabilirdi ya da Zaniolo gönderilip iyi bir kanat alınabilirdi, bu saate kalıyorsa bu süreç Barış'a zam yapıp tutacaktık basına düşürüp olayı büyütmeyecektin, fbli olsan anca böyle sabote ederdin takımı
Baris ya 40 milyon getirip gidecek yada milli aradan sonra essek gibi oynayacak.
Araplar 10 milyon Verdi diye senelik ucretini 2 katina mi cikaracakti yonetim ?

şuan markette kulübünde kalmayacak Lookman var, Mainoo var aklıma pek başka isim gelmiyor ne yapacaklar çok merak ediyorum

Barış cidden tüm planlamayı bozdu eyvallah ama Barış'a da teklif 1 ay önce gelmiş Okan hoca da söyledi, yani u23 genç bir kanat alınabilirdi ya da Zaniolo gönderilip iyi bir kanat alınabilirdi, bu saate kalıyorsa bu süreç Barış'a zam yapıp tutacaktık basına düşürüp olayı büyütmeyecektin, fbli olsan anca böyle sabote ederdin takımı

Aynen... Madem Barış için soru işareti var ama o çok değerli... Diğer soru işareti adama hemen kulüp bul deyip soru işareti olmayan bir adamı getireceksin... Krizi kriz olmadan çözeceksin... Ondan sonra Barış'ı satıyor musun, kalmaya ikna mi ediyorsun, pazarlık mı yapacaksın... Kafan rahat takılırsın... Barış'a karşı da elin biraz daha güçlü olur...

Aynen... Madem Barış için soru işareti var ama o çok değerli... Diğer soru işareti adama hemen kulüp bul deyip soru işareti olmayan bir adamı getireceksin... Krizi kriz olmadan çözeceksin... Ondan sonra Barış'ı satıyor musun, kalmaya ikna mi ediyorsun, pazarlık mı yapacaksın... Kafan rahat takılırsın... Barış'a karşı da elin biraz daha güçlü olur...
şöyle hatırlayalım Rodrigues varken Onyekuru geldi,Onyekuru varken Kerem geldi,Kerem varken Barış geldi, yani bu zamana kadar aslında hep backup vardı, Barış'ın olası ayrılığı için plan yapılmadı, mutlaka o bölgeye biri alınmalıydı, ben şuan Lauriente'ye de okeyim

Geçen sene yine nitelikli demirbay falan vardı. Şu dakika kadroda öyle bir isim yok. Nitelik olarak bakmamız lazım büyük skandal geliyor gibi.
Tabi onlarda var o kadroda nelsson var mesela iyi kötü , mertens var , demirbay var , batshuayi var. Şimdi onlarda yok nitelik olarak dahada kayıp durumdayız

Olm harbi harbi 10 numarada o bölgede oynayamayan sara ve sonradan oyuna sokulacak icardi ile mi geçiştireceğiz yav.

Bu mu plan olm.
Lan sağlam bir 10 numara ile icardiye tek göt lobu 200 kg olsa bile gol attırabilirsin adam öyle golcü ve sen bunu geri çekiyorsun. Kısıtlıyorsun kadroyu.

Anlamlandıramıyorum ayrıca zaten 2 tane forvetimiz var ikisini de sahaya soktuğunda hamle şansın kalmıyor ki 3 sokabileceğin misal bir 10 numaran yok.
Ya şuan itibariyle yedekten sokabileceğimiz eli yüzü düzgün 2 adam var biri sallai diğeri jakobs.

Kaanı falan saymıyorum artık abi.

Barış su kaynatmasaydı Sara-Yunus-Icardi ile geçirecektik. Hatta sağ beki komple çözseydik Sallai'yi de orada kullanabilirdik (Okan Hoca röportajda bahsetti) Ben yine başta 10 numara olmak üzere orta sahada diğer mevkilerde de zaman zaman oynayabilecek İlkay'ı da istiyordum AMA Torreira-Lemina'ya net bir alternatif alıp Sara'yı artık 10 numaraya tamamen monte edersek İlkaysız da idare ederiz diyordum... Tabi Icardi'nin Eylül'e de formsuzdan öte baya obez gireceğini düşünmemiştim o zamanlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt