Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri sakatliginda cezali oldugunda vs ne olacak diye sorular geliyorken cevaplamak isterim

şöyle hatırlayalım Rodrigues varken Onyekuru geldi,Onyekuru varken Kerem geldi,Kerem varken Barış geldi, yani bu zamana kadar aslında hep backup vardı, Barış'ın olası ayrılığı için plan yapılmadı, mutlaka o bölgeye biri alınmalıydı, ben şuan Lauriente'ye de okeyim

Keşke Tzolis olsa ama Brugge astronomik bir para ödemediğin sürece vermez herhalde...

Mesela bak en en kötü ihtimal... PSV 4,5m'a Plea'yı almış bu yaz... Aslen santrafor olsa da geçen sene maçlarının çoğunu kanatta ve forvet arkasında oynamış bu adam ve gayet de iyi bir sezon geçirmiş Bundesliga'da... Süper adam mı hayır ama hem çok yönlü hem de belli kalitede adam... Gönder Zaniolo'yu... Al koy makul fiyatla rotasyona... Kanatta oynattığında Barış muadili skorer kanat forvet adam işte... Hem Icardi dönene kadar arada santraforda oynatırsın, hem sol kanat rotasyonuna cuk oturur ve Yunus'u daha rahat 10 numara rotasyonunda düşünürsün, hem de forvet arkasına forvet karakteri adam lazım olduğunda koyabilirsin... Yani yaşlı falan billiyorum ama maaşı da ucuza gelirdi herhalde, o bakımdan...

bizim için en doğru 3lü sistem olur
Günay
Singo Davinson Jakobs
Sallai Torreira Sara Yunus/Eren
Lookman Sane
Osimhen

İcardi ile olmaz artık duygusal bakmamak lazım

Jakobs orada oy-na-maz... Hızlı diye Apokerim'den daha iyi stoper olunmuyor... Oynamışlığı da yok kariyerinde adamın... CL'de oynatıcam diyorsun bir de... Eğer ana plan buysa mutlaka oraya stoper gerekirdi Beraldo falan artık kimse... Ya da Apo oynayacaksa da bir düzgün stoper yedeği daha...

Forvet arkasındaki ikili Lookman-Sane olacaksa bence Sara da orada oynayamaz. Yine Lemina oynar...

Onun dışında ben de üçlüyü mantıklı buluyorum. Biraz form tutarsa Icardi'yi iyi kötü (tam değil) tolere edebilmenin yolu da yine üçlü bence...

Ederson fener
Donnarumma city
Emiliano united
Lammens a. villa

Kaleciyi son güne bırakırsan böyle olur işte

daha önce de kötü transfer dönemleri olmuştu, bu kadar üzüldüğüm bir dönem olmamıştı, tam farkı açıp dominasyon kuracaktık, belki cl için cidden kusursuz bir kadro kurulabilirdi inanamıyorum cidden

Bence bu transfer dönemi yıllar boyunca hatırlanır kırılma anı olarak. Terim ve aysal gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar cidden ne yapmaya düsünüyor? Okan burzk ile yönetimin arasinda bir anlasmazlik var heralde, 100 milyon bonservis ödiyecegiz , daha ney transferi istiyon mi dediler acaba? CL icin kimseyi almaz bunlar son güne kadar, kadro disi kalmis veya takiminda istenmeyen oyuncu alma pesindeler. Yani Fikstürü görünce pahali transferde yapsak ilk 24 hayal diyorlar heralde

Ederson fener
Donnarumma city
Emiliano united
Lammens a. villa

Kaleciyi son güne bırakırsan böyle olur işte
Ederson zu Fener haric bu olay cok belliydi. Benim anlamadigim bunlar nelerine guvendi de Ederson'u Fener alamaz dedi. Tam beyinsizlik.
Ederson'unda da degilim gerci. Bence alacagi parayi falan haketmeyecek (Fener'in 8-10 bandinda maas verdigi soyleniyor). Bizle anlastigi soylendigi 6,5 biraz daha yenilip, yutulabilecek cinsten.
Bu kaleci olayi buraya kalmamaliydi.

Eğer bugün transfer gelmezse bilinki yukarıdan telefon geldi! bırakında fb olsun diye! bunlarda tmm efendim dediler!

bu çok net birşey artık!

çünki bu artık salaklık mertebesini geçiyor

direkt hainlik sezinliyorum!

bu normal değil!

ki bugünde transfer olmayacak
olsa şimdiye ismi çıkardı!

olsy artık bunları yaka paça küfür ede ede yollamaya doğru gidiyor!

Hala yüzlerce yapılabilecek transfer var ya.
Hadi kaleciyi geç bir kaç isim ve çıkarsa sürpriz ama os ve kanat ve 10 numaraya çok temiz 3 adam alınabilecek durumda.

valla başarı için ne gerekiyorsa onu yapacaklar Singo 4.8 alıyor
Baris'a oyle bir zaman yaparsan yarin Yunus, Apo, Eren'de zam ister.
Daha çok para kazanmak isteyen bonservis ücretini getirir ve transfer olacağı kulüpte o parayı kazanır. Singo Monaco'da ne kadar kazanıyordu ?
Fener'li Yusuf'un 22 milyona transfer olduğu ülkede Baris'in menajeride bir zahmet 45 50 verecek bir kulüp bulsun yada çenesini kapatıp otursun.

Haydi kaleciyi eline ayagina bulastirdilar peki diger eksik bölgeler icin neden bir hamle yapilmadi? CL takmiyor yönetim orasi belli de surda transferin kapanmasina ne kaldi? Iki hafta bile yok, siz kamplumba gibi hareket ederseniz ancak bu saatden sonra bir kaleci getirir transferi kapatirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt