Orçun Sözer
Büyük Kaptan
daha önce de kötü transfer dönemleri olmuştu, bu kadar üzüldüğüm bir dönem olmamıştı, tam farkı açıp dominasyon kuracaktık, belki cl için cidden kusursuz bir kadro kurulabilirdi inanamıyorum cidden
SallaiOsimhen Allah korusun sakatlandı , barış gitti santraforda kim oynayacak .
şöyle hatırlayalım Rodrigues varken Onyekuru geldi,Onyekuru varken Kerem geldi,Kerem varken Barış geldi, yani bu zamana kadar aslında hep backup vardı, Barış'ın olası ayrılığı için plan yapılmadı, mutlaka o bölgeye biri alınmalıydı, ben şuan Lauriente'ye de okeyim
bizim için en doğru 3lü sistem olur
Günay
Singo Davinson Jakobs
Sallai Torreira Sara Yunus/Eren
Lookman Sane
Osimhen
İcardi ile olmaz artık duygusal bakmamak lazım
daha önce de kötü transfer dönemleri olmuştu, bu kadar üzüldüğüm bir dönem olmamıştı, tam farkı açıp dominasyon kuracaktık, belki cl için cidden kusursuz bir kadro kurulabilirdi inanamıyorum cidden
Ederson zu Fener haric bu olay cok belliydi. Benim anlamadigim bunlar nelerine guvendi de Ederson'u Fener alamaz dedi. Tam beyinsizlik.Ederson fener
Donnarumma city
Emiliano united
Lammens a. villa
Kaleciyi son güne bırakırsan böyle olur işte
Uyuyamadık ki uyanalımYarın uyanınca yine bir hiçliğe uyanacağım buyuk ihtimalle.
Baris'a oyle bir zaman yaparsan yarin Yunus, Apo, Eren'de zam ister.valla başarı için ne gerekiyorsa onu yapacaklar Singo 4.8 alıyor