Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef Galatasaray taraftarı günden güne fblilere benziyor. Topçusunu 2 maçta linçliyor, beceriksizliğin bahanesini dış güçler, yapı, x-y-z’ye bağlıyor. Yapmayın Allah aşkına, Türk futbol tarihinin en pahalı 2 transferinin yapıldığı şu dönemde bu tarz yorumlar komik oluyor

Evren turhan da yazmış bu sessizlik bence imkansız bir transferin geleceğinin sessizliği. Edersonu bilerek bıraktılar bence, istesen 2 milyon euro fark için çalım yemezsin.

Bu işin sonu iki yere çıkacak, ya çok mutlu edicekler yada başkanlığı fiilen yarın akşam bitmiş olacak.

Beyler siyasi falan birşeyler olduğu yok, kontrolü tamamen kaybetmiş, başkanlık ve şampiyonluk için yapmayacağı şey olmayan sadist ruhlu bir adamın son çırpınışlarını izliyoruz sadece. Bir kaleci ve yedek orta saha alalım Barış’ında nasıl bir oyuna alet olduğununun farkına varmasına ve kendine gelmesine yardımcı olalım bence yeter. Ha şampiyonlar ligi için malesef Okan hocayla olmayacak o kesin ama bu takım 2 takviyeyle yine en favorisidir ligin, fener kimi alırsa alsın

Edersona 10 maaş falan verilmemesi doğru ya

Ama bu kadar zaman edersonla zaman kaybedilmesi kepazelik bunda hocanın da payı büyük
Bu yönetime zaten uyuzuz ama

Okan'a da fena kuruldum

Orta sahaya İlkay ve Hakan istemez

Saçma sapan isim takıntısı olur

Nedir laa Ederson'a takılı kalmak

Dünyada başka kaleci mi kalmadı

Maalesef Galatasaray taraftarı günden güne fblilere benziyor. Topçusunu 2 maçta linçliyor, beceriksizliğin bahanesini dış güçler, yapı, x-y-z’ye bağlıyor. Yapmayın Allah aşkına, Türk futbol tarihinin en pahalı 2 transferinin yapıldığı şu dönemde bu tarz yorumlar komik oluyor
Taraftarın hiç suçlu olduğunu düşünmüyorum.Lincliyoruz dediğiniz oyuncu Barış ise önce dönüp kendisine bakacak.Biz Barışın kalmasını istedik ancak geri adım atmamasi ayrıca diğer oyuncular arasında huzursuzluk çıkarması herseyi gösteriyor.Ben emeğine saygı duyuyorum ama kendilerini kulüpten kim üstte görüyorsa gidebilir.

Evren turhan da yazmış bu sessizlik bence imkansız bir transferin geleceğinin sessizliği. Edersonu bilerek bıraktılar bence, istesen 2 milyon euro fark için çalım yemezsin.

Bu işin sonu iki yere çıkacak, ya çok mutlu edicekler yada başkanlığı fiilen yarın akşam bitmiş olacak.
Çok kötü bir kaleciyi kiralayacaklar. Muhtemelen hakan veya ilkay için teklif götürecekler. Başka hiçbir şey olmaz.

ulan tam bu sene istediğimiz gibi bir transfer dönemi geçiriyoruz diyordum ki yine aynı noktaya geldik.

son gün ne kadar toparlayabiliriz o da soru işareti

GS'lıların birinci vazifesi

Şu lanet transfer dönemi biter bitmez

Başımızda bulunan sözde yönetimi

Her yerde istifaya çağırmak ve istifa ettirmektir

Burası GS kardeşim kimseye biat etmeyiz

Zaten bizi temsil edemiyorlar

Derhal istifa etmeleri lazım

Dursun eğer başkanlığa devam edecek ise kadrosunu yenileyip seçime gitmeli

Çok kötü bir kaleciyi kiralayacaklar. Muhtemelen hakan veya ilkay için teklif götürecekler. Başka hiçbir şey olmaz.
Çok kötü kaleci kiralayacak olsalar ederson'u 2 milyon euro fark için bırakmazlar. Bu işin içinde başka bir durum var, osimhen transferinde de böyle sessizlik olmuştu.

Hayırlısı diyelim, biri gelmezse zaten linç edeceğiz ama ben bekliyorum sadece.

1997-2002 doğumlu çocukların yüzde 80 i falan fenerli muhtemelen. Ben buna kanaat getirmeye başladım artık. 2004-2008 arası altin çağını yaşamışlardi bu kuşlar.

Çok kötü kaleci kiralayacak olsalar ederson'u 2 milyon euro fark için bırakmazlar. Bu işin içinde başka bir durum var, osimhen transferinde de böyle sessizlik olmuştu.

Hayırlısı diyelim, biri gelmezse zaten linç edeceğiz ama ben bekliyorum sadece.
Çok kötü bir kaleciyi kiralayacaklarına yemin edebilirim.

Barış Alperi bence sattık açıklamak için yerine adam baktıklarını düşünüyorum.Tepkilerden cekiniyorlar.Dun dış basında Lookman adı çıktı muhtemelen satıp onu almayı planlıyoruz.

İçimde bir ses : Lookman, Rabiot, Donnaruma, Hakan ve İlkayın içerisinde olduğu bir durumu çözmeye çalışıyoruz diyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt