Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksiz herifler. Üç aydır bir kaleci alamadınız. Donnarumma diye beklediyseniz o kıyak yapıp şirin görünmeye çalıştığınız takım o hayalinizi tek bir hamle ile bitirdi. Çok iyi oldu size. İlk fırsatta kıçınıza tekmeyi yiyeceksiniz inşallah.

bunların böyle olduğu zaten belliydi ki

3 senedir binmişler hocanın sırtına gidiyorlar. fb hem tffde hem mhkde istediği gibi at koşturmuyor mu? stadındaki maça istediği yabancı hakemi getirmiyor mu? işlerine gelmedi diye yabancı varı yine kaldırdılar tek ses çıkarabildiler mi?

tff başkanı olacak barzo hem hocanı hem seni tehdit etti, tek cevap verebildin mi?
Doğru düzgün bir muhalefet olsa içinden geçer mevcut yönetimin ama yok maalesef...

Aramızda aşırı iyimserler var, sonunda en çok üzülen onlar olacak
Aslında tam tersi. O kadar iyimserler ki “aslında bu kadro da ocağa kadar idare eder” derecesindeler. Aynı iyimserleri sezona Sinan Bolatla Eren Derdiyokla başladığımız yıllarda da bulabilirsin

Şansızlıgimiz geçen seneki bjk maci gibi bir ağır mağlubiyet almamis olmamız kötü takımlara 3 4 atınca takım iyi gözüktü.
Avrupaya gidince göreceğim mac sonunda kacismalari

IMG_20250901_083028.webp
lookman ı takibe aldım haber değeri var mi?

Hakan bir yandan yalvarıyor İlkay öbür yandan. Yönetim ihtiyacımız olmasına rağmen bilinçli olarak ilgilenmek istemedi.
Ederson işinden çekilmesek biz alırdık. Hatta Okan hoca bile maç sonu ederson olacak gibi konuşuyordu. Ne olduysa o gece oldu. Başkan tüm transfetlerden çekildi. Ben radikal kararlar bekliyorum. İstifa hashtagi boşuna değildi. Transfetleti yapmazsa, Eylül ortası gibi istifa edip seçime gidebiliriz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem'in onayı Galatasaray'ı çok çaresiz göstermiştir. Öyle ya da böyle bu bir ağır yara açmıştır taraftarın nezdinde. Yönetim çok zayıf maalesef.
Bu yönetim sence B.E ve malum adamın aramasına karşı dik durabilir mi? Kim dik durabilir bir tane örnek verin bakayım

Muslera'nın yeni takımında şimdiye kadar çıktığı maç sayısı: 10

1 Eylül 2025

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt