- 1 Şubat 2009
- 24.927
- 25.107
- 3.298
Hakan bir yandan yalvarıyor İlkay öbür yandan. Yönetim ihtiyacımız olmasına rağmen bilinçli olarak ilgilenmek istemedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla lookman tüm havayı değiştirir
Doğru düzgün bir muhalefet olsa içinden geçer mevcut yönetimin ama yok maalesef...bunların böyle olduğu zaten belliydi ki
3 senedir binmişler hocanın sırtına gidiyorlar. fb hem tffde hem mhkde istediği gibi at koşturmuyor mu? stadındaki maça istediği yabancı hakemi getirmiyor mu? işlerine gelmedi diye yabancı varı yine kaldırdılar tek ses çıkarabildiler mi?
tff başkanı olacak barzo hem hocanı hem seni tehdit etti, tek cevap verebildin mi?
Aslında tam tersi. O kadar iyimserler ki “aslında bu kadro da ocağa kadar idare eder” derecesindeler. Aynı iyimserleri sezona Sinan Bolatla Eren Derdiyokla başladığımız yıllarda da bulabilirsinAramızda aşırı iyimserler var, sonunda en çok üzülen onlar olacak
Jair i 12 ye aldilar bence de olabilirdi. Igor 27 yaşında bilemedimSol stoperler:
Kiwior (Arsenal)
Beraldo (PSG)
Ake (Man City)
Igor (Brighton)
Kehrer (Monaco)
Bitshiabu (Leipzig)
Diogo Leite (Union Berlin)
Laporte (Al Nasr)
Morato (Nottingham)
Jair Cunha (Nottingham)
Salisu (Monaco)
Kabullookman gelicek ama kaleye altay gelicek okeymisiniz ?
Çok yaşaRenktaş ben hemen çözeyim sana durumu
Rabiot Milan
Donnaruma City
Lookman Bayern
Hakan İnter
İlkay fb
lookman gelicek ama kaleye altay gelicek okeymisiniz ?
kafam corba oldu hangi kaleci gelecek diye düşünmektendeğiliz
berbat bi kaleci almanın ne lüzumu var ki r'taş
Ederson işinden çekilmesek biz alırdık. Hatta Okan hoca bile maç sonu ederson olacak gibi konuşuyordu. Ne olduysa o gece oldu. Başkan tüm transfetlerden çekildi. Ben radikal kararlar bekliyorum. İstifa hashtagi boşuna değildi. Transfetleti yapmazsa, Eylül ortası gibi istifa edip seçime gidebiliriz.Hakan bir yandan yalvarıyor İlkay öbür yandan. Yönetim ihtiyacımız olmasına rağmen bilinçli olarak ilgilenmek istemedi.
Sol stoperler:
Kiwior (Arsenal)
Beraldo (PSG)
Ake (Man City)
Igor (Brighton)
Kehrer (Monaco)
Bitshiabu (Leipzig)
Diogo Leite (Union Berlin)
Laporte (Al Nasr)
Morato (Nottingham)
Jair Cunha (Nottingham)
Salisu (Monaco)
Bu yönetim sence B.E ve malum adamın aramasına karşı dik durabilir mi? Kim dik durabilir bir tane örnek verin bakayımKerem'in onayı Galatasaray'ı çok çaresiz göstermiştir. Öyle ya da böyle bu bir ağır yara açmıştır taraftarın nezdinde. Yönetim çok zayıf maalesef.
Ali Sami Yen'in makamına oturan koskoca Gs Başkanı, fb başkanından emir alıyor olarak yorumladım.Kerem'in onayı Galatasaray'ı çok çaresiz göstermiştir. Öyle ya da böyle bu bir ağır yara açmıştır taraftarın nezdinde. Yönetim çok zayıf maalesef.
Erden Timur!Bu yönetim sence B.E ve malum adamın aramasına karşı dik durabilir mi? Kim dik durabilir bir tane örnek verin bakayım