GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 56

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
391,9K
Sayfa
56/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksiz herifler. Üç aydır bir kaleci alamadınız. Donnarumma diye beklediyseniz o kıyak yapıp şirin görünmeye çalıştığınız takım o hayalinizi tek bir hamle ile bitirdi. Çok iyi oldu size. İlk fırsatta kıçınıza tekmeyi yiyeceksiniz inşallah.

bunların böyle olduğu zaten belliydi ki

3 senedir binmişler hocanın sırtına gidiyorlar. fb hem tffde hem mhkde istediği gibi at koşturmuyor mu? stadındaki maça istediği yabancı hakemi getirmiyor mu? işlerine gelmedi diye yabancı varı yine kaldırdılar tek ses çıkarabildiler mi?

tff başkanı olacak barzo hem hocanı hem seni tehdit etti, tek cevap verebildin mi?
Doğru düzgün bir muhalefet olsa içinden geçer mevcut yönetimin ama yok maalesef...

Şansızlıgimiz geçen seneki bjk maci gibi bir ağır mağlubiyet almamis olmamız kötü takımlara 3 4 atınca takım iyi gözüktü.
Avrupaya gidince göreceğim mac sonunda kacismalari

IMG_20250901_083028.webp
lookman ı takibe aldım haber değeri var mi?

Hakan bir yandan yalvarıyor İlkay öbür yandan. Yönetim ihtiyacımız olmasına rağmen bilinçli olarak ilgilenmek istemedi.
Ederson işinden çekilmesek biz alırdık. Hatta Okan hoca bile maç sonu ederson olacak gibi konuşuyordu. Ne olduysa o gece oldu. Başkan tüm transfetlerden çekildi. Ben radikal kararlar bekliyorum. İstifa hashtagi boşuna değildi. Transfetleti yapmazsa, Eylül ortası gibi istifa edip seçime gidebiliriz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt