Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bile isteye aksiyon almayarak FB'nin önünü açanlara yazıklar olsun. Şu duruma nasıl geldiniz de eliniz kolunuz bağlı, sus pus kaldınız.

Yönetim ağır çuvalladı.

Sol stoperler:

Kiwior (Arsenal)
Beraldo (PSG)
Ake (Man City)
Igor (Brighton)
Kehrer (Monaco)
Bitshiabu (Leipzig)
Diogo Leite (Union Berlin)
Laporte (Al Nasr)
Morato (Nottingham)
Jair Cunha (Nottingham)
Salisu (Monaco)

Takım akmıyor gidemiyor gitse de sonuçlandıramıyor

Acil ihtiyaç olan yer ortasaha, kanat ve kaleci

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta Şampiyonlar liginde 3-4 tane iyi transferle ilk 8’i bile zorlayabiliriz düşüncesini bu beceriksizler yüzünden sonuncu olmasak bariye dönüştürdüler. Ama transferden çok bunların omurgasız ve kukla olmaları sinir etti ve beni futboldan soğuttu.

YÖNETİM İSTİFA!

Kerem'in onayı Galatasaray'ı çok çaresiz göstermiştir. Öyle ya da böyle bu bir ağır yara açmıştır taraftarın nezdinde. Yönetim çok zayıf maalesef.
bunların böyle olduğu zaten belliydi ki

3 senedir binmişler hocanın sırtına gidiyorlar. fb hem tffde hem mhkde istediği gibi at koşturmuyor mu? stadındaki maça istediği yabancı hakemi getirmiyor mu? işlerine gelmedi diye yabancı varı yine kaldırdılar tek ses çıkarabildiler mi?

tff başkanı olacak barzo hem hocanı hem seni tehdit etti, tek cevap verebildin mi?

Klasik GS transfer son günü havası var. Hiç şaşmıyor 100 milyonluk topçu kirala şaşmaz, 75 milyon bonservis ver oyuncu al şaşmaz. Mutlu edemezsin.

Bu dönem başkana ve yönetime “şu nerede, bu nerede. Bu takım bu sene boku yedi” diye saydırırlar, sezon sonu olduğunda “en iyi kadro bizde bir zahmet Okan da şampiyon yapsın” diye gezinirler. Geçen sene transferin soj günü kanat yok, Kerem gitti kim oynayacak diye yaygara koparanlar. Sezon bittiğinde en iyi kanatlar bizde len diye hava atıyordu.

Yönetim şimdiye kadar kaleci alsaydı da “Stoper, orta saha nerede” diye buraların anasını ağlatıyoe olurlardı. Onlar da alınsa “Barış gidiyor kanatta kim oynayacak abiii” diye gezinirlerdi, onlar da alınsa “Forvet yedeği yok Osimhen’e bir şey olsa ne olacak, böyle bir planlama mı olur” derlerdi.

Demiyorum ki yönetim iyi süreç götürdü, ama bu Galatasaray taraftarının çoğunluğunun pesimist olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bence oyuncular kadar onlardan iyi verim almak da önemlidir. Bir tarafta bu yönü kuvvetli bir hoca var, diğer tarafın hocası bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt