Klasik GS transfer son günü havası var. Hiç şaşmıyor 100 milyonluk topçu kirala şaşmaz, 75 milyon bonservis ver oyuncu al şaşmaz. Mutlu edemezsin.
Bu dönem başkana ve yönetime “şu nerede, bu nerede. Bu takım bu sene boku yedi” diye saydırırlar, sezon sonu olduğunda “en iyi kadro bizde bir zahmet Okan da şampiyon yapsın” diye gezinirler. Geçen sene transferin soj günü kanat yok, Kerem gitti kim oynayacak diye yaygara koparanlar. Sezon bittiğinde en iyi kanatlar bizde len diye hava atıyordu.
Yönetim şimdiye kadar kaleci alsaydı da “Stoper, orta saha nerede” diye buraların anasını ağlatıyoe olurlardı. Onlar da alınsa “Barış gidiyor kanatta kim oynayacak abiii” diye gezinirlerdi, onlar da alınsa “Forvet yedeği yok Osimhen’e bir şey olsa ne olacak, böyle bir planlama mı olur” derlerdi.
Demiyorum ki yönetim iyi süreç götürdü, ama bu Galatasaray taraftarının çoğunluğunun pesimist olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bence oyuncular kadar onlardan iyi verim almak da önemlidir. Bir tarafta bu yönü kuvvetli bir hoca var, diğer tarafın hocası bile yok.