Ulaş Metin
10 Numara!
Bile isteye aksiyon almayarak FB'nin önünü açanlara yazıklar olsun. Şu duruma nasıl geldiniz de eliniz kolunuz bağlı, sus pus kaldınız.
Yönetim ağır çuvalladı.
Yönetim ağır çuvalladı.
Rabıot Milana gittiİçimde bir ses : Lookman, Rabiot, Donnaruma, Hakan ve İlkayın içerisinde olduğu bir durumu çözmeye çalışıyoruz diyor....
Rabiot milana gitti , İlkay fbye ,Donna city Hakanı daha aramamışız bile lookman da tamaman kolpaİçimde bir ses : Lookman, Rabiot, Donnaruma, Hakan ve İlkayın içerisinde olduğu bir durumu çözmeye çalışıyoruz diyor....
Renktaş ben hemen çözeyim sana durumuİçimde bir ses : Lookman, Rabiot, Donnaruma, Hakan ve İlkayın içerisinde olduğu bir durumu çözmeye çalışıyoruz diyor....
Aldi zaten. Fabrizio here we go bile cekti.FB, Ederson'u da alacaktır, biz Günay'la devamke bro.
Hmm görmedim, bizim Abdullah gizli 3 ismin peşindedir ozman.Aldi zaten. Fabrizio here we go bile cekti.
bunların böyle olduğu zaten belliydi kiKerem'in onayı Galatasaray'ı çok çaresiz göstermiştir. Öyle ya da böyle bu bir ağır yara açmıştır taraftarın nezdinde. Yönetim çok zayıf maalesef.
HeMillet Ederson'u alamadik diye aglamiyor ki? Kaleci alamadik!
Valla lookman tüm havayı değiştirirBarış Alperi bence sattık açıklamak için yerine adam baktıklarını düşünüyorum.Tepkilerden cekiniyorlar.Dun dış basında Lookman adı çıktı muhtemelen satıp onu almayı planlıyoruz.