- 18 Temmuz 2009
- 82.180
- 240.248
- 5.263
O değil galiba reisemre akyazıcı ?![]()
![]()
Pardon oymuş
Küfürden disipne giden buydu di mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değil galiba reisemre akyazıcı ?![]()
![]()
O değil galiba reis
Pardon oymuş
Küfürden disipne giden buydu di mi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muazzam SavunmaAynen oymuş. Savunmasında şahsa küfür etmedim, maaşlarını alamayan futbolcular y şampiyon olur yazdım demiş.
adamlarda çok deli para varya bu heriflerle aradan 100 yıl geçse bile rekabet şansımız 0brihton paraguay liginden 11.6mye almış
![]()
Julio Enciso - Oyuncu profili 26/27
Julio Enciso, 22, Paraguay ➤ RC Strasbourg Alsace, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 23 Oca 2004, Caaguazú, Paraguaywww.transfermarkt.com.tr
Yrd antrenör olabilir getireceğin kişiye bağlı olarak. Futbolu ve üzerine çalışmayı seven bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple bir çok görev tanımına ikna edilebilir. Bir yanım kendi transferlerini,kiralık da olsa, merak ediyor. Bu tip futbolun akademik yanını da seven insanı ,az çok avrupa piyasasında iş yapmış Sd'yi bir çırpıda harcayacak lükste olmadığımızı düşünüyorum.Teknik direktörlük yapmış bir adamı teknik direktörlükten başka ne gibi plan projede kullanacağız peki?
Teknik direktörlük yapmış biri yardımcılığı dönmez tekrardan bunun proje veya getirilen kişiyle alakası olduğunu da düşünmüyorum uç bir örnek vereyim kankası pep guardiola gelse bile tekrar yardımcısı olmaz onun mesela kendisi takım çalıştırmak isteyecektir. Sportif direktör konusunda ise sensible 'i tanımıyorum ama bir kulübe 2 tane sportif direktör fazla olacağı için gidiyor oda herhalde.Yrd antrenör olabilir getireceğin kişiye bağlı olarak. Futbolu seven ve üzerine çalışmayı seven bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple bir çok görev tanımına ikna edilebilir. Bir yanım kendi transferlerini,kiralık da olsa, merak ediyor. Bu tip futbolun akademik yanını da seven insanı ,az çok avrupa piyasasında iş yapmış Sd'yi bir çırpıda harcayacak lükste olmadığımızı düşünüyorum.
Teknik direktörlük yapmış biri yardımcılığı dönmez tekrardan bunun proje veya getirilen kişiyle alakası olduğunu da düşünmüyorum uç bir örnek vereyim kankası pep guardiola gelse bile tekrar yardımcısı olmaz onun mesela kendisi takım çalıştırmak isteyecektir. Sportif direktör konusunda ise sensible 'i tanımıyorum ama bir kulübe 2 tane sportif direktör fazla olacağı için gidiyor oda herhalde.

itirazım aslında kestirip atmaya biraz. Belli ki önceden hazırlığı yok bay cüzdanın da. E bu halde oturup bu insanlar dinlenilmeli ,planları konuşulmalı diye düşünüyorum. Bir Türkiye yarası olarak yok illa ben herşeyi hemen değiştiricem,kestirip atıyorum kafası esasında doğru bulmadığım. İkisi ile de iletişime geçilmemiş düşen haberlere göre.Yoksa hint kumaşı değiller muhakkak.Teknik direktörlük yapmış biri yardımcılığı dönmez tekrardan bunun proje veya getirilen kişiyle alakası olduğunu da düşünmüyorum uç bir örnek vereyim kankası pep guardiola gelse bile tekrar yardımcısı olmaz onun mesela kendisi takım çalıştırmak isteyecektir. Sportif direktör konusunda ise sensible 'i tanımıyorum ama bir kulübe 2 tane sportif direktör fazla olacağı için gidiyor oda herhalde.
Fazla sürmedi diye biliyorum yardımcılığı.