Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperlerden bir yada sisteme göre ikisini yerli yapmaktan yanayım. Bekler kaliteli olmalı.
Kaan/Cenk Özkaçar/Bardakçı GS seviyesinde as stoper olarak sırıtmayabilir ama Gs kalitesinde türk bek yok . Mert Müldür ve Zekiyi de beğenmiyorum.

Onur rotasyon için kesinlikle iyi isim ama bence as topçumuz daha kaliteli olmalı. Pva sol tarafı kapatıyor. Sağ tarafa da en az o kalitede bir isim lazım. Lainer'in baya katkı vereceğini düşünüyorum. Mariano'ya olan özlemi dindirecektir.
TR de bek oynamak zor. Çok beğendiğimiz adamlar bile buraya gelse apışıp kalırlar. Ki PVA un da aslında üçlü defansa daha uygun oyun tarzına sahip olduğunu hesaba kattığım için 3-4-2-1 vs oynatacak TD gelsin istiyorum...

Tabii ki de Cim Bom ama simdi diyelim ki isler sarpa sardi. Bence Fener yerine kim sampiyon olsa yegdir sebeplerine girmeye gerek yok. TS bu noktada Bjk ya da IBFK kadar igrenc degil.

Olay siyasi destekse IBFK'nin varlik sebebi siyasi destek. Fb'nin her turlu sikeyi yapmasina goz yumuluyor. Daha yeni arazi hediye edildi. Bir gecede yasa degistirilip kume dusmekten kurtarildi. Havadan 9 sampiyonluk verilmeye calisiliyor.

Ali Koc yavsagi bazi saf Gslileri ayakta uyutuyor. Hukumetin takimi TS'ymis de bilmem neymis. Fener'den ala devlet takimi var mi. Adamlar oyle bir tezgah kurmuslar ki her alanda kayriliyorlar ama ayni zamanda aglayip kavga halinde gorunuyorlar. Millet de bu algiya kaniyor.

Yarin bir gun zaten TS emek hirsizi falan diyecekler utanmadan. Sampiyonlugumuzu caldilar falan diyecekler. Bu algiya alet olmayin.
Aynı düşünmüyorum ama saygı duyuyorum. Örneğin arazinin veriliş şeklinde ekstra bir beis göremiyorum. Zira tesis karşılığı süreli kullanım hakkı verildi. İbfk için görüşüm Trabzon vb. takımlardan farklı değil. Türkiye'de her rekabete düşmanca tarafgirlik eklendi. bir çok camia ilişkisi popülist , taraftara şirin görünme tercihine kurban edildi. Burada Ali Koç veya başka camia güzellemesi yapmak değil derdim. Herşey bir kenara, kaybedeceksem heybeti bana en yakın rakibe kaybetmeyi tercih ederim,görgüsüzlere değil.

tsporun transferlerinde enteresanlık olmadığı gerçeğini kabullenme zarureti hasıl olmuştur
Bunu yazacaktım. Berat için 'peşkeş' dendi, çok matah biri olmadığı ortada. 1 yıl sözleşmesi kalmış Bakasetas ve Siopis için kaç para ödenmeliydi? Visca için 4.250 ödediler, daha ne?!..ADS Samet için 3 milyon istedi, alamadılar, bize kim ister o fiyata?..

''Efenim biz talip olunca 2-3 katı fiyat çekildi-çekiliyor!''...Çoğuyla ilgili en ufak girişimimiz bile olmamıştır; yahut yarım ağızla, dolaylı yoldan temas kurarsan ona göre cevap alırsın. Bir hedef belirliyorlar, başkanları ciddiyetle peşine düşüyor, alıyorlar veya alamıyorlar; birileri devreye girse bile sonuçta muhatap kulüplerin yöneticilerinin de sorumlulukları var. Bir tek BS dan aldıkları genç oyuncuların transferi tuhaf, o tuhaflık da BS başkanına ait, parasını kurtarmak için işledi o haltı...

Koita'nın dünya kadar maaşı var. Ümraniye ister ama veremez gibi geliyor. TS'nin büyük bir bölümünü karşılamayı kabul etmesi lazım. Umut Bozok'un da sadece kulübü ile anlaşmışlardır. Bakalım... Devreye girsek alırız gibi ama bizim de forvet rotasyonu şişik ve td yok.

ümraniye olmasa da başka bir yere gider gibi duruyor. birkaç yerde avcıdan transfer için izin istediklerini okudum.

bu arada herifin hayatını kararttım resmen :d

1655471940420.webp

Florentino Xeka ikilisi çok mu verimsiz olur?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6 numarada o kadar eksiklik çektik ki son yıllarda ikisi birden gelse benim ateşim sönmez. Ama ikisi gelse büyük ihtimalle Topal - Souza sendromu yaşarız çünkü ikisini de oynatmak durumunda kalır gelecek teknik direktör. İkisinden biri oynamalı olması gereken bir düzende diğeri de yedek bekler.

Yanlis hatirlamiyorsam Dortmundlu oyuncular bu sezon bayagi kas sakatligi yasamisti. Bunlar da genelde antrenmanlardan kaynakli sakatliklar oluyor, malum biz de cok yasadik bu sorunlari son senelerde.

Basarisizlik ortak payda paylastirilabilir bence. Teknik direktörün payi yüksek tabi ki.

Buralara düşer mi knk. Düşerse iş yapmasina imkan verir mi barzo taraftar

Aynı düşünmüyorum ama saygı duyuyorum. Örneğin arazinin veriliş şeklinde ekstra bir beis göremiyorum. Zira tesis karşılığı süreli kullanım hakkı verildi. İbfk için görüşüm Trabzon vb. takımlardan farklı değil. Türkiye'de her rekabete düşmanca tarafgirlik eklendi. bir çok camia ilişkisi popülist , taraftara şirin görünme tercihine kurban edildi. Burada Ali Koç veya başka camia güzellemesi yapmak değil derdim. Herşey bir kenara, kaybedeceksem heybeti bana en yakın rakibe kaybetmeyi tercih ederim,görgüsüzlere değil.
Reis simdi soyle farazi bir sey yapalim. Bizimkiler gayrimenkulleri sifirlayip manyak son model tesisler yapti bi yandan da borcu sifirladi ve finansal avantajla manyak bir takim kurdu diyelim. Tr gibi ulkede bu duruma goz yumulur mu? Fb'nin ust kullanim hakki kendilerinde olan tum arazilerinde once mulkiyet verilir sonra benzer bir operasyonu kendileri yapar. Bu tesisi 30 yillik verme falan bunlar ilk adimi bu isin.

Dusmanligi nifak tohumlarini bu ulkeye Fb getirdi. Zaten Fb camiasi hep boyledir standardi bu adamlarin stratejileri bu. Aziz donemi iyice pekisti sadece bu strateji. Aziz bunun vucut bulmus haliydi. A.Koc ayni cizgiden daha sinsice ilerliyor Aziz degerli stratejik yalnizlik ilkesini benimsemisti A.Koc herkesi satin aliyor.

Neyse bu tartisma bir yere varmaz ama AKPspor diye takim kurulsa KHK'yla tum topcularimizi alsalar. Hukmen sampiyon olsalar. Fener'in sampiyonlugundan yegdir. Cunku bu islerin yarini da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt