Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazartesi- Salı yeni TD açıklanır 1-2 haftasına da 2-3 transfer açıklanır diye düşünüyorum. Hatta TD açıklandıktan sonra Marcao'nun gidişi ve oradan gelecek para ile TD'nin ilk öncelikli istediği isimler varsa ki her TD'nin mutlak istediği 1-2 isim olur genelde kafasında onlar çözülür. Sonra ben yerli transferi olarak Kazımcan- Umut Bozok bir ihtimal Kafeli soyadında bir çocuk vardı sanırım, isimlerini bizim alacağımızı düşünüyorum, bunlar dışında yurt içinden yerli transfer olmayacağını düşünüyorum. Onur Bulut ismi geçiyor ama Kayseiri başkanı bize uygun fiyatlı oyuncu vermez o yüzden sağ bek- orta saha- stoper için rotasyon oyuncuları altyapıdaki oyuncular olacaktır diye tahmin ediyorum ki tercihim de bu olur hatta Süleyman Luş fizik olarak iyiyse Kazımcan'dan da vaz geçilebilir yine Umut Bozok 2 milyona bitmiyorsa 3 ve üstü isteniyorsa onun yerine de Eren Aydın'ı yedek forvet yapmak mantıklı bence.

Avusturya kampi iptal olmasa bari. Ne guzel eskiden zengindik Avusturya kampi yapardik.

çok sıcak gelişmeler var
200 (1).gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt