Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.845
- 40.610
- 3.413
Kolphan can terzyarın belli olur diyen bir gs muhabiri vardı dün kimdi o
baştan çizelim üstünü tüm yaz kolpalamasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolphan can terzyarın belli olur diyen bir gs muhabiri vardı dün kimdi o
baştan çizelim üstünü tüm yaz kolpalamasın
Bize miramcuk dusermiranchuk bize düşer mi? atalanta da süre bulamıyor
miranchuk bize düşer mi? atalanta da süre bulamıyor
İsmail cipe
fatih Öztürk
Ömer Bayram
Semih Kaya
luyimdama
Alparslan
Omar
Berkan
cicaldau
Taylan
Aytaç
Arda
Atalay
Oğulcan
Diagne
sıkıtıka
benim fikrim net bu 16 oyuncu gitmeli , marcao Kerem satılırsa 18 ediyor enteresan
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şunlar Galatasarayda oynaması Galatasaraya ayıptırkör olmamak elde değil, bir yığın çöp , işimiz zor
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çük mü?miranchuk bize düşer mi? atalanta da süre bulamıyor
Özbek soyadı sana çok yakıştı baskanimÇük mü?
Özbek soyadı sana çok yakıştı baskanim
Son 3 senede bu takım 60 tane transfer yaptı. Ve hala daha baştan kadro kurması gerekiyor. Fatih Terim, Şükrü Hanedar ve Emre Utkucan elele kulübü uçuruma sürüklediler. Floryanın önünden bile geçmemeleri lazım bu dakikadan sonra
Liege berbat bir sezon geçirmiş. belki istatistikleri o yüzden düşüktür. yoksa takımın en skorer 2 oyuncusundan biri(diğeri rumen dragus). defansif orta saha takımın nasıl en skorer 2. topcusu oluyor o da tuhafRaskin’i tanimiyorum ama son 2 sezonun istatistiklerine baktim. Istatistik her sey degil ama “profil” olarak oyuncu hakkinda az cok bilgi verir. Kilit pas, adam gecme ve isabetli sut ortalamasi dusuk. PSG’den Ebimbe’yi tercih ederim. O da yaratici ve skorer degil ama ayni Gedson ve Badou Ndiaye gibi topla dikine giden ve adam eksiltebilen bir oyuncu.
Serkan'ı geri getirmemiz lazım... Acil!bravo denizfield
Razvan Marin Cagliari'den ayrılıyormuş, ister misin? Empoli bastırıyormuş. 10 milyon altına biter deniliyor.Liege berbat bir sezon geçirmiş. belki istatistikleri o yüzden düşüktür. yoksa takımın en skorer 2 oyuncusundan biri(diğeri rumen dragus). defansif orta saha takımın nasıl en skorer 2. topcusu oluyor o da tuhaf
ben bu sezon birkaç iddia sebebiyle izledim liegi leş gibi oynuyorlardı ligin normal bölümünü 14.bitirmelerine şaşırmadım
Ekli dosyayı görüntüle 162965
Serkan'ı geri getirmemiz lazım... Acil!