Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1655499541799.webp
1655499559194.webp

Nicolas Raskin’i tanimiyorum ama son 2 sezonun istatistiklerine baktim. Istatistik her sey degil ama “profil” olarak oyuncu hakkinda az cok bilgi verir. Kilit pas, adam gecme ve isabetli sut ortalamasi dusuk. PSG’den Ebimbe’yi tercih ederim. O da yaratici ve skorer degil ama ayni Gedson ve Badou Ndiaye gibi topla dikine giden ve adam eksiltebilen bir oyuncu.

Son 3 senede bu takım 60 tane transfer yaptı. Ve hala daha baştan kadro kurması gerekiyor. Fatih Terim, Şükrü Hanedar ve Emre Utkucan elele kulübü uçuruma sürüklediler. Floryanın önünden bile geçmemeleri lazım bu dakikadan sonra

bravo denizfield

Raskin’i tanimiyorum ama son 2 sezonun istatistiklerine baktim. Istatistik her sey degil ama “profil” olarak oyuncu hakkinda az cok bilgi verir. Kilit pas, adam gecme ve isabetli sut ortalamasi dusuk. PSG’den Ebimbe’yi tercih ederim. O da yaratici ve skorer degil ama ayni Gedson ve Badou Ndiaye gibi topla dikine giden ve adam eksiltebilen bir oyuncu.
Liege berbat bir sezon geçirmiş. belki istatistikleri o yüzden düşüktür. yoksa takımın en skorer 2 oyuncusundan biri(diğeri rumen dragus). defansif orta saha takımın nasıl en skorer 2. topcusu oluyor o da tuhaf

ben bu sezon birkaç kez iddia sebebiyle izledim liegi leş gibi oynuyorlardı ligin normal bölümünü 14.bitirmelerine şaşırmadım
1655499811164.png

Liege berbat bir sezon geçirmiş. belki istatistikleri o yüzden düşüktür. yoksa takımın en skorer 2 oyuncusundan biri(diğeri rumen dragus). defansif orta saha takımın nasıl en skorer 2. topcusu oluyor o da tuhaf

ben bu sezon birkaç iddia sebebiyle izledim liegi leş gibi oynuyorlardı ligin normal bölümünü 14.bitirmelerine şaşırmadım
Ekli dosyayı görüntüle 162965
Razvan Marin Cagliari'den ayrılıyormuş, ister misin? Empoli bastırıyormuş. 10 milyon altına biter deniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt