Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav dursuna güvenemiyorum.Marcao sevilla isi kesin gibi ustat. Marcao 15e gitse ustune 25m harcasak cok imkansiz degil yaw. Kaynak sorunu olan Belmas yonetimi bile 25e yakin harcadi gecen sene
Torrent ile devam
Henuz shutlanmamasinin sebebi bu olabilir. Istenen hocayla anlasilamamasi halinde dome ile devam diye dusunuluyodur belki. Nazifoglunun aciklamasina gore dursunun kardesi de floryada olacakmis ve yabanci hoca istiyomusTorrent ile devam
Henuz shutlanmamasinin sebebi bu olabilir. Istenen hocayla anlasilamamasi halinde dome ile devam diye dusunuluyodur belki. Nazifoglunun aciklamasina gore dursunun kardesi de floryada olacakmis ve yabanci hoca istiyomus
rasyonel postlar atıyor olman beni mutlu ediyor.Bu takım 2 hoca yedi. Dogru duzgun takviye yapilmazsa kim gelirse gelsin onu da yiyecektir.
Takimin kalitesini üst seviyeye cekecek 3 orta saha şart direkt 11'e. Öncelik bu bölge olmalı
Denayer iyi olmaz mı lanrasyonel postlar atıyor olman beni mutlu ediyor.
Şutlanması için para lazım; para için bütçe onayı.Henuz shutlanmamasinin sebebi bu olabilir. Istenen hocayla anlasilamamasi halinde dome ile devam diye dusunuluyodur belki. Nazifoglunun aciklamasina gore dursunun kardesi de floryada olacakmis ve yabanci hoca istiyomus
Kimin yerine ve hangi maaş ile?Denayer iyi olmaz mı lan