Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.214
- 102.312
- 5.238
Hocamin imzasi ne kadar da ataturkun imzasina benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamin imzasi ne kadar da ataturkun imzasina benziyor
İşte Beklediğim Fotoğraf
O dardaneldoni yardimci olarakmi düsünülüyor acaba??
kim gelsin ft misaçma sapan yabancı td isimleri çıkıyor inanılır gibi değil rezil sezonlara devam anlışan
gecen sezon basinda babel ,feg,omer,alparslan vs ile sezona baslayacagini belirttiginde ,tum istahim gitmisti sahsen ~ dolayisiyla da mac basliklarina yazmak icimden gelmiyordu. taktik,kurulum saha icine dair konulara girmedim bundan dolayi... cunku ne yazsak elde kaliyordu, yanlis kadro muhendisligi,,,yanlis oyun kurgusu ile >alakasiz oyuncular birligi tipolojileri vb seyler. ozetle, yazik oldu bastan sona koca sezon.Büyük konuşuyorum ft gelirse ben yokum
Geçen sene Burakla beraber takımı gençleştirme planı yaptılar abi.Bu sene gelirse takımda genç de olur tecrübeli oyuncu da abi..gecen sezon basinda babel ,feg,omer,alparslan vs ile sezona baslayacagini belirttiginde ,tum istahim gitmisti sahsen ~ dolayisiyla da mac basliklarina yazmak icimden gelmiyordu. taktik,kurulum saha icine dair konulara girmedim bundan dolayi... cunku ne yazsak elde kaliyordu, yanlis kadro muhendisligi,,,yanlis oyun kurgusu ile >alakasiz oyuncular birligi tipolojileri vb seyler. ozetle, yazik oldu bastan sona koca sezon.
<> bu kadroyu kuran ve sahada o siralara getiren de kendisi idi. simdi gelirse ne degisecek ?
- *selcuk inan'in rezalet aciklamasi yolundan mi vizyon planlama yapilacak sezona dair? >>>>>
*degisimi >>>>> *oyunculari yeniden gonderip yenilerini aliriz* - gibi - fecaat aciklamasi vardi hocanin yardimcisi selcuk inan'in.
gelirse, uzulerek,malesef yine yeniden mac basliklarina pek yazacagimi dusunmuyorum.
planda olmayan hoca ozelinde prens babel ve feg de yeni ayrilmisti halbuki. geri cagrilirlarsa sasirmam o derece.
Fatih hocayı severim yanlış anlaşılmasın fakat taktiksel olarak oyuncu yönetimi olarak her ne kadar üst sınıf olsa bile kadro planlaması yapma konusunda da bi o kadar rezil bir hocagecen sezon basinda babel ,feg,omer,alparslan vs ile sezona baslayacagini belirttiginde ,tum istahim gitmisti sahsen ~ dolayisiyla da mac basliklarina yazmak icimden gelmiyordu. taktik,kurulum saha icine dair konulara girmedim bundan dolayi... cunku ne yazsak elde kaliyordu, yanlis kadro muhendisligi,,,yanlis oyun kurgusu ile >alakasiz oyuncular birligi tipolojileri vb seyler. ozetle, yazik oldu bastan sona koca sezon.
<> bu kadroyu kuran ve sahada o siralara getiren de kendisi idi. simdi gelirse ne degisecek ?
- *selcuk inan'in rezalet aciklamasi yolundan mi vizyon planlama yapilacak sezona dair? >>>>>
*degisimi >>>>> *oyunculari yeniden gonderip yenilerini aliriz* - gibi - fecaat aciklamasi vardi hocanin yardimcisi selcuk inan'in.
gelirse, uzulerek,malesef yine yeniden mac basliklarina pek yazacagimi dusunmuyorum.
planda olmayan hoca ozelinde prens babel ve feg de yeni ayrilmisti halbuki. geri cagrilirlarsa sasirmam o derece.