Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1655562582206.webp

Ft nin dönmesine en çok sevincek kişi

Burak Elmas dönemi genelde tutturan Burhan Can ve Yakup yeni yönetimle cortlamaya başladı. Haluk Yürekli isabetli duruyor şimdilik. Ama o da erken konuşup laf değiştiriyor arada.

Eğer hoca De Zerbi olursa İ. Seten bu dönemde Tier 1'e yazılır.

Sosyal medya da inanılmaz Fatih Terim propagandası dönüyor yani öyle böyle değil. Bunun sonunda hepimiz neler olduğunu biliyoruz.

Bu yönetimin tekrar Fatih hocayı getireceğini düşünmüyorum ama kaç aydır boşta olan hoca da bir takımla anlaşsa ya !
Eğer takım çalıştırmayacaksa td liği bıraktığını açıklasın, gereksiz haberler bitsin ama nerdeee...

olyde iyiydi jose sa ve bunu beğeniyordum o takımdan ama saha dışında sorunluymuş

düzgün td gelecekse bir hafta beklemekte sorun görmüyorum

Kulübün yaşayan veya yaşamayan en büyük efsanesi olarak Fatih Terim' i gören bir kişi olarak diyorum ki "Fatih Terim göreve "diyenler ban yesin. Yahu yeter artık arkadaş yeter ya. Bakın ne kadar doğrudur bilmiyoruz ama bütün teknik direktör adayları kadronun çok zayıf olduğunu 7/8 tane net transfer gerektiğini söylemişler. Kardeşim bu kadroyu ben kurmadım ya da burada 3/5 kişi toplanıp kurmadık ; bu kadroyu Fatih Terim kurdu.

Fatih hoca artık gerçekten Galatasaray'a zarar veriyor kendisi de umarım bu durumun farkındadır. Bu kulübün en büyük efsanesinden artık son bir beklentim var. Çıksın sosyal medyadan "BUNDAN SONRAKİ YILLARDA HİÇBİR ŞEKİLDE GALATASARAY'DA GÖREV ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM " desin. Eğer yeni gelen teknik adamla işler kötü giderse adı hemen dillendirilecek. Bir maç kaybetsek adı anılacak. Hocamın Galatasaray'ın başında Demokles'in kılıcı gibi durmasını istemiyorum artık. Yeter ! Lütfen Yeter!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt