Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum, bu sene çok fazla stoper sirkülasyonu olacak ancak şöyle bir durum var; TR'den stopere para harcama konusunda en cesur olabilecek kulüp Monchi-Sevilla denklemi. Bizim için en doğru kulüp. İlk teklif geldikten sonra ise diğer kulüpleri devreye sokarak fiyat arttırmak lazım. Yerine alınacak isim konusunda ise sol ayaklı olması tercihim ancak WC sonrası Nelsson'un da iyi bir bedelle gideceğini düşünüyorum. O yüzden 1 seneliğine Denayer düşünülebilir, sol stoper oynayabilir. Elbette 1 yerli oyuncu daha gerekiyor. Bu sol ayaklı olması sebebiyle Cenk Özkaçar olabilir ama performansını bilmiyorum. Kaan Ayhan ise daha risksiz bir tercih olur.

sevgili hasan renkdasim,

mesajinin cogu kismina katiliyorum - sadece 1 isim uzerinde kararsizim ; denayer.
son sezon mac sayisi cok cok dusuk. zaten sakatlik bazli uzun suredir yoktu. mevcut durumu kontrolden saglam gecirilmeli -sayer alinacaksa.

bizden stopere para vermeyecek kulubun *inter olacagini gun gibi biliyoruz.*2000den beri...

epl conte garantici tepe ligde tepe performans uzerinden gitmek isteyecektir. < dolayisiyla *eski takimindan bastoni ve torino ile yilin savunmacisi olan adamim *bremer'i almayi dusunuyor.

mevcut durumda spurs'u saymazsak, juve ve sevilla en parali takim. juve hollandaliya partner olarak saglam birisini almayi dusunuyor. chiellini ayriligi sonrasi - kronik bonucci ile ligi goturemeyeceklerini bildiklerinden - ya merih'in opsiyonu iptal edecekler - ya da bremer veya ayni kalitede birini alacaklar. marcao nun menajeri becerikli ise, neden olmasin. sevilla - bolgesel olarak zaten buralara en yakin bolgelerden. taraftar yapisi sehir yapisi vs, oynadiklari oyuna benzer oynayan takimlardan oyuncu almak istemeleri cok dogal. fernando dan memnun kaldilar marcao icin de kesenin agzini acarlarsa ne ala... olacaksa da *umarim guzel bir fiyata olur.

nelsson'un burdan donusu yok.cikisi devam eder taa ki elit kategori olana dek.ordan sonrasi kendisine kalmis.
< * alinirken de kendi basligindaki nacizane detayli gozlem mesajimda ozellikle vurgulamistim ~ aldigimizin mislisine satabilecegimiz potansiyelde ve kumasta oldugu noktasi.

sol stoper konusu. ozonw'u iyi yetistiremedik. ispanya 2.lgine sonra belcika ligine kiraya verdik. elde kalip burdan birine kiraya verip gozumuzun onunde olabilir daha net karar verebilirdik. kanimca cok cok ucuza ve beceriksiz sekilde elden cikardik soylenen fiyat dogruysa. oyuncu iyi kotu den bagimsiz.

ligimizi bizim mac ve derbiler haric yillardir izlemem. dolayisiyla bahsettigin cenk'in belcika kiralik seruvenini de malesef takip edemedim. fikir bu yuzden belirtemem. kaan zaten gecen sezon baslamadan israrla belirttigim isimdi. tipoloji olarak versatile olusu ve fundamental yonden yeterli olusu bende pozitif etki birakmisti ilk izledigimden bugune. joker bir nevi.

su hoca konusu bir gecsin. onumuzu cok rahat gorecegiz kanisindayim.

saplamasına değilse varım
images - 2022-06-18T215418.091.webp

Kulübü icraya veren başkanı tekrar seçilsin diye destekleyenler okan a hainlik yaptı diyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt