Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolun o bütçe ile alakası yok. O amatör branşlar ve çalışan maaşları için daha çok amatör branşlarda protokoller yapılır açıklamalar sonraya kalır sadece. Temmuz başında da hem bu bütçe hem de proje yetkilerini almaya çalışırlar.
İnş öyledir. Saçma yani bu bütçe olayı. Temmuz başı ne demek ya, hiç acele etmesinler lig açılışıyla versinler bütçe onayını

Futbolun o bütçe ile alakası yok.

hmm bu detayı bilmiyordum. bende transfer o zaman kalır açısından bakmıyorum illaki bir formülü bulunur hanide işte ...neyse gereklilik yoksa iyi

ayrıca o kongrede projelere yetki kısmında göreceğiz o kadar oy alan Eşref tarafı muhalefetini...ters işler olmaz umarım

Serbest kalacak olan tecrübeli orta sahalarin sakatlik gecmisine baktim. En az sakatlik yasayan top 3 bunlar @Sami Karakoç @Murat Durmaz @Sergen Zeren aranizda Pizarro'yu taniyan var mi? Sevilla'da oynamis.

Kouyate

1655590912261.webp

1655590793388.webp

Witsel
1655590891790.webp

1655590818872.webp

Pizarro

1655590873895.webp

1655590844933.webp

gayriresmi teklif dedi ama karşısındaki adamın dediğide doğru 8.5 M na sattın diyelim yerini o paraya doldurabilecek misin ? (Yerli olarak zaten çok zorda)

orda da hakkı var biraz yav . 12-15 arası zorlanmalı bana göre (ama sonraki satış, ama bonus artık nasılsa - total gelirden bahsediyorum), adam daha çok genç, karar mekanizması sıkıntılı top ondayken bazen en büyük defosu o
üstat keremin yerini yerliyle doldurmak yerine stoperlerden birini türk yapılması gerektiğini düşünüyorum ben. önceki sayfalarda da yazılmış kerem-yunus kanatlarının ilk11 oldugu bir denklemde bizim şampiyonluk kovalayacağımıza inanmıyorum.

kerem satılmalı stoper ve kale türk yapılmalı. keremin yerine de net kaliteli yabancı bir kanat lazım
(bence)

Serbest kalacak olan tecrübeli orta sahalarin sakatlik gecmisine baktim. En az sakatlik yasayan top 3 bunlar @Sami Karakoç @Murat Durmaz @Sergen Zeren aranizda Pizarro'yu taniyan var mi? Sevilla'da oynamis.

Kouyate

Ekli dosyayı görüntüle 163213

Ekli dosyayı görüntüle 163207

Witsel
Ekli dosyayı görüntüle 163212
Ekli dosyayı görüntüle 163209

Pizarro

Ekli dosyayı görüntüle 163211

Ekli dosyayı görüntüle 163210
Witsel atleticoya gidiyor kouyate ise istemem sonuncuyu tanımıyorum pek iyi isimler çıkmamış reis.

Kouyate

Witsel

Pizarro

kouyate kazmanın teki reis allah korusun

7 milyon lira alıyor, bugün 350 bin €. Seneye ne olacağı belli değil. Camp Nou’da 11 çıkmış adam. Çift hane sezonu var. CV yaptı bence. Maaş dertleri yok vs. Alıcı bulamama durumu olmaz. Satıp yerine koyacağın adama vereceğin maaş yerli alsan bile daha fazla olacak. Değerinin 8-10 olduğuna katılabilirim ama satmanın bize maliyeti daha fazla. Böyle olunca değeri bu satalım demek saçmalık.
cv yapmadı. sadece 23 yasından sonra tek bir basarılı sezon gecirdi. seneye bunu tekrarlamazsa tek bir alıcısı cıkmaz. satmak istemiyorsak ayrı konu ama fiyatı bitcoinden hızlı düşer.

Kouyate

Witsel

Pizarro

Pizarro çok iyi adam da bence maaş beklentisi çok olur. Tigres topçulara çok fazla maaş veren bi kulüp

bu bernadeshi italyanın 10 numarası ama forvet arkasında oynayabilyo mu?italyada da o bölgede mi oynuyo?yunus neticede sag kanat.bernardeshi sag kanat ve sol kanat gözukuyo transfrmarkette.:censored:

cok yonlu.klasik kanat/kanat ic oyun kurucu tarzda + kanat forvet olarak keza... bi nevi versatile on alan hibrid tur bir tipoloji benim gozlemimde. ....juve de *agirlikli olarak oyunun sag tarafinda oynatilsa da,,, *ustte dedigim sekli *genel kariyer cikisdan bugune nacizane gozlemdir. oyunu enlemesine ve dikine olsun her turlu kurgu da oynatabilecegin tip. teknigi top surusu cok iyidir. fizigide modern orta saha gorunumlu klas bi havasi vardir sahada. < - > zaten bu yonlerinden dolayi meshur floransali mimar'in ismini lakap olarak takmislardi hafizam yaniltmiyorsa. < --> brunelleschi...>>>
*ronesans mimarisinin ata'si diger bir deyisle.

oyuncu ; fiore u19 da cok cok basarili idi takip ettigim donemde. < 2012/13 sezonu...25 mac civari 20,21 gol atmisti hafizam yaniltmiyorsa...... *kiralik gittig *crotone de yine muthis bir sezon - sonra yuvaya donus ,,,,,16/17 sezonu burada * peak sezonu idi hatirladigim... zaten hemen ertesine *juveye gecti.....juve ile sampiyonluk yasasa da, kanimca fioredeki gunlerinin yarisi kadar bile oynamiyordu. bunda saha ici kendisi disindaki etkenler neden olmus olabilir bir bakima... takim,kurgu,tarz,oyuncu birlikteligi,burada normal oyuncuyken, kendi yuvasinda elle tutulan ozel bir degerdi vb. ozetle; juve de tam istenilen beklentiyi karsilayamadi,,,son sezonlarda dybala nin golgesinde de kaldi, statusel_kavram ve performans bazli.

son olarak ;

*napoli veya inter den biri alacakti kendisini..bizlik bir durum kanimca olmaz tahminen...
begendigim bir oyuncudur. < zaten nacizane bayagi yorumladim gecmis donemde.

üstat keremin yerini yerliyle doldurmak yerine stoperlerden birini türk yapılması gerektiğini düşünüyorum ben. önceki sayfalarda da yazılmış kerem-yunus kanatlarının ilk11 oldugu bir denklemde bizim şampiyonluk kovalayacağımıza inanmıyorum.

kerem satılmalı stoper ve kale türk yapılmalı. keremin yerine de net kaliteli yabancı bir kanat lazım
(bence)
oda olur tbai ben yerlisinde değilim , benzer özellikli ve gelişime açık ya da üstüne koyacak adamı alabilir miyiz 8.5 a misal ya da daha azına para kazanmış olmak baamında (maaş faktörüde var tabi - kerem çok almıyor misal şu an, kalırsa arttırılır tabide)

7 milyon lira alıyor, bugün 350 bin €. Seneye ne olacağı belli değil. Camp Nou’da 11 çıkmış adam. Çift hane sezonu var. CV yaptı bence. Maaş dertleri yok vs. Alıcı bulamama durumu olmaz. Satıp yerine koyacağın adama vereceğin maaş yerli alsan bile daha fazla olacak. Değerinin 8-10 olduğuna katılabilirim ama satmanın bize maliyeti daha fazla. Böyle olunca değeri bu satalım demek saçmalık.
satıp kaliteli bir yabancı çeksek oraya diğer kanat yunus-barış hatta eren olsa daha iyi olmaz mı?
sınır 8+6 kalmışken stoperlerden ve kalede türk oynatmamız gerektiğini düşünüyorum. ileri hat ve os iyi yabancılardan kurulmalı(bence)

kerem o kadar da iyi değil

aramayız

ama yerli sıkıntısı yaşarız
katılıyorum - eksikleri bariz var belli olan

ama iyi ortasaha ve ofansif oyunda tek başına değilde 3-5 kişinin aktif olup skor katıkısı olduğu yerde daha çok parlayabilir , daha fazlaya da satılabilir (Avrupa olmamasına rağmen) sonuçta takip edilecek bu adam gitsin ya da gitmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt