Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben adamlar full 10 kişi oynadılar diyorum sen kaliteden bahsediyorsun, bizde hagiyi oynatalim, daha kalitelisi varmı ama 10 kişi oynarız iştemesut özil kalitesiz mi? Kaç tanesinin kariyeri ona kafa tutar?
hayaller ile yaşayamayızEvet olmali. Okan da hunerini gösterrcek artik. Kaleci 1 stoper/sagbek yunus yerli olmali. Diger bölgeler full yabanci
Mercedes'in arkasına şahin monte etsen ancak bu kadar güzel tasvir edilirdi
sonuçta ön taraf kaliteliydi genel olarak, kaç sezondur da yabancı. Kaç defa şampiyon oldular?ben adamlar full 10 kişi oynadılar diyorum sen kaliteden bahsediyorsun, bizde hagiyi oynatalim, daha kalitelisi varmı ama 10 kişi oynarız işte
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok guzel yasanirhayaller ile yaşayamayız
rüyalar ortalama 6-8 saat sürerCok guzel yasanir
iki kadroda full yabancı lan Serdar haricinde.Ekli dosyayı görüntüle 163300
Ekli dosyayı görüntüle 163302
Ekli dosyayı görüntüle 163301
ileri hat iyi olsun da varsın stoper tandemi marcao-nelsson kalitesinde olmasın. çok bi ehemmiyeti yok
| Isco | £210,000 |
Genelde 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 oynatıyor ama başka formasyonlarda oynattığı oluyor mesela Başakşehir'de 4-4-2'yle şampiyon oldu kısacası mevcut kadroya göre maksimum alabilecek düzeni kurmaya çalışıyor. Gittiği her takımda forvet oyuncuları bitmiş olsa da canlanıyor Crivelli gibi bir adamdan çift haneli skor katkısı aldı ve şampiyon oldu. Oyuncuların performansını daha da yukarı çekebiliyor ki bence Kerem ve Yunus daha da etkili performans sergileyebilir. Dyzuba veya Seferovic tarzı bir forvet aldıracaktır pres yapan pivot bir forvet seviyor muhtemelen bu tarz bir isim görürüz. 6 numara da kesici oyuncu seviyor Fernando ve Melo tarzı topu kesip hızlıca öne aktaran birileri diyebiliriz. Avcıyla kıyaslanamaz Azubuike, Aleksic, Demba ba, Crivelli ile şampiyon oldu bunları bize koysan küme düşmemeye oynardık.Okancilar bir anlatin hele bu hocaniz ne oynatir ne oynatmayi sever nasil bir Galatasaray hayal ediyor. Ben IBFK'yi ne zaman izlesem Avci'dan hallice oynatiyordu. Uclu stoper dusunur mu ne dersiniz