- 3 Haziran 2015
- 57.289
- 66.490
- 4.143
19.03?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19.03?
Agabey anlatsana hele bir biz ne zaman suradansevgili @Ali Bektaş renkdasim, rica etsem ; kansiz vb yakisik olmayan kelimeleri kullanmasak .
@Hayri Cund mustafa bireysel eksiklikleri hallederse ,zaten 1.forvetimiz olmali idi ilk planda.
zamanla o da olur. yasi cok genc. 24
kendi basliginda daha detaylica eksi arti yonunu yorumluyabiliriz ,once hoca isi resmilessin.
bunun için erkekn degilmi yaww , temmuz sonu başlasak bari
Nasılsın fruko iyi misin
kirsehirhaberturk.com
Agabey anlatsana hele bir biz ne zaman suradan
![]()
Bu adami camianin cocugu gibi sevip saymaya gectik. Neden sahiplenmek zorundayiz neden bizim evladimiz?
Boyle yaparsak bize gercekten sadakat gostermis adamlara ihanet etmiyor muyuz? Hasan Sas'in, Davala'nin gunahi ne ki sabahtan aksama dalga konusu oluyorlar? Yeter artik kulubumun anlik basarilar icin prensiplerine ihanet etmesini istemiyorum bu kadar basit.
Ikna edin ya beni. Ben ikna olmaya raziyim. Ikna olmak zorunda da degilim ama ne oldu da affediyoruz onu bir ogrenmek isterimbu saçmalıkları geçelim artık
Zaman aşımıIkna edin ya beni. Ben ikna olmaya raziyim. Ikna olmak zorunda da degilim ama ne oldu da affediyoruz onu bir ogrenmek isterim
Taliscanın bonservisi yok mu? Nasıl alacağız?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesela simdi bu adami herkes hata yapabilir falan diyip bagrina basan adam F.T.'ye Arda'ya falan laf ediyor ciddi 1 tezat. Bence de herkes hata yapabilir de ozur nerede ozur?? Okansiz pankarti acildiysa Bacagin gibi kalbimizi kirdin ozur dile/Affetmek buyukluktur pankarti da acildi. Ama kendisinde bir pismanlik ibaresi hic gozlemleyemedik ne yazik ki.Zaman aşımı
Müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda 25 yıl, Yirmi yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasını gerektiren suçlarda 20 yıl, 5 yıldan fazla ve 20 yıldan az hapis cezasını gerektiren suçlarda 15 yıl, 5 yıldan fazla olmamak üzere hapis veya adlî para cezasını gerektiren suçlarda 8 yıl.
Arda nın olayı bambaşka bu durum ile ki ergenler harici bağrına basan yok.Mesela simdi bu adami herkes hata yapabilir falan diyip bagrina basan adam F.T.'ye Arda'ya falan laf ediyor ciddi 1 tezat. Bence de herkes hata yapabilir de ozur nerede ozur?? Okansiz pankarti acildiysa Bacagin gibi kalbimizi kirdin ozur dile/Affetmek buyukluktur pankarti da acildi. Ama kendisinde bir pismanlik ibaresi hic gozlemleyemedik ne yazik ki.
Isin duygusal boyutunu bir kenara birakirsak, bu gibi hainlikleri affetmek gelecekte basimiza sorunlar acacaktir. Sadakati odullendirmek yuceltmek gerekir. Bize basari getirin de nasil getirirseniz getirin modu Fenerli modudur, kabul edilemez.