- 18 Mayıs 2011
- 53.444
- 57.411
- 4.613
hayirli geceler dr.Bütün rtaslarima selam eder hayırlı geceler dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirli geceler dr.Bütün rtaslarima selam eder hayırlı geceler dilerim
akbunara gerek var mı yav sence yunus geldi kerem gitmedi daha
O zaman doğru adamlara yöneleceksin. Denayer, Talisca gibi adamlara gidip forma aşkına oynatmayı bekleyemezsin. Bu adamlar yüksek rakamları beklemesi gayet doğal. Ben de verilmesinden yana değilim ama konuşulan rakamlara bu adamlar bu takımda oynamaz. Özbek’in eski dönemini hatırlayacak olursak bu rakamları verirse de şaşırmam.Bu yüzden daha underrated adam alıp bütçeyi de ucuz tutacaksın. Sadece lig için 50M maaş bütçesi yapınca batıyorsun.
emin bayrama guvenelim derimÖmer Toprak deneyelim bence free agentken Abdulkerim Glassser’a 4 bayılmak yerine
halil isteniyorsa emre kilinc'i satacaklar demektir. fazla bir etkisi olacagini sanmiyorum.Halil’de gelsin Türkiye kupasında oynasın.. Yunus sakatlandı ne yapacağız yav alayı gelmeli.
İşte imzayı biraz yüksek tut Denayer’e yıllığı az kalsın. Marcao burda 2.5 alsa Sevilla’ya gitmek ister mi max 1.7 teklif ederler.O zaman doğru adamlara yöneleceksin. Denayer, Talisca gibi adamlara gidip forma aşkına oynatmayı bekleyemezsin. Bu adamlar yüksek rakamları beklemesi gayet doğal. Ben de verilmesinden yana değilim ama konuşulan rakamlara bu adamlar bu takımda oynamaz. Özbek’in eski dönemini hatırlayacak olursak bu rakamları verirse de şaşırmam.
iyi bir hücum hattı kurulsun bu takım a.kerim ile de şampiyon olur
semih ve dany ile olduğumuz gibi
önemli olan oradan açacağımız yabancı hakkını çöpün teki için harcamamak
halil isteniyorsa emre kilinc'i satacaklar demektir. fazla bir etkisi olacagini sanmiyorum.
Dervişoğlunu çözersin Eren Aydın’ı çözersin adam çok benceHalil’de gelsin Türkiye kupasında oynasın.. Yunus sakatlandı ne yapacağız yav alayı gelmeli.
Torrent adamı kesene kadar TS maçlarında falan baya döktürüyordu. İstikrarlı oynatmak lazım. Bu adamı devşirip sol bek bile yaparsınEmre’yi severim ama yüzü hiç gülmedi adamın. Bize faydası olacağını sanmıyorum.
Bir saniye beklemem , Glasser’dan baya iyi stopVerona Korayi salarsa alalim. Tudorun takimda iyiydi bu sezon