Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao 20'den aşağı gidecekse hiç gitmesin yabancı takımların kadrosunda izleyeceğimize kendi kadromuzda izleyelim.Takımda avrupa kalitesi ayarında oyuncu say desen aklıma sadece Marcao gelir neden satalım ki.

Açıkcası ben "büyük rakamlara oyuncu satıp sonra o rakamla yeniden yatırımlık kadro kurup tekrar Marcaolar çıkarma" ritüelinin bizde olacağına inanmıyorum.Kırk yılda bir gelir Marcao gibi ucuza alıp avrupa kalitesine ulaştırdığımız oyuncu.

Marcaonun buyuk konsantrasyon problemi var uefada oynadigi maclarla ligdeki maclar arasinda daglar kadar fark var.

hele hele ligden koptuktan sonra tamamen sicti. İyi stoper ama kotu hali hic cekilmiyor pek disiplinli is ahlaki yuksek bi adam degil belli para ediyorken satilmali

Okan Hoca , Barış Alper’den Crivelli çıkarır mı? Beğenmiyorum BAY’ı ama fikirdir

Şu adamı şu maçlardan dolayı 12+ paraya PL’ye satıyordun. Bak sakatlandı patladı elinde. Şimdi toplasın BJK maçında falan şov yapsın verecekler mi o parayı.

Kerem’i , Marcao’yu yarından tezi yok min toplam 35’e okutmak lazım daha fazlasını ileride kazanamazsın.

Abdulkadir, yusuf ve uğurcan sadece türkiye performansıyla yüksek bedellerde teklif almadı mı?
Satarsın da bunu yapabilecek gücün ve bağlantıların olacak.
Misal menajerlerle arayı iyi tutacaksın.
Misal campos gibi adamlarla yönetim değişse de biz kurumsalız diyeceksin. O adam da gidecek 5 milyon sakalını alacak sana ekstra olarak para kazandıracak. 1-2 oyuncu böyle satıp oyuncunun da devamlılığı olursa ondan sonrası kendi geliyor zaten kulüpler kendisi seni izleyip fesih bedeli çekmeye başlayacak.

O ilk adım çok önemli işte onu yapabilsek bugün borcu olmayan takımlardan birisiydik. Dehşet satışlar gerçekleştirebilirdik ama işte kulübün önemsemediği konu burası. Eğer senin satış konusunda önem veren bi kulüp olsaydık marcao'nun milli takıma seçilmesi için haraç verirdik, luyindamanın toprak sahada oynamaması için ültimatom çekerdik bunlar hep profesyonellik. Sen hiç a.madrid sevillanın falan oyuncusunun toprak sahada bağları yırttığını gördün mü? Göremezsin çünkü adamlar profesyonel, futbolcu sahaya bakacak papazın çayırı hop ay götüm çekti diyecek çekilecek sanarsın o maçı kazansalar dünya şampiyonu olacaklar.

Futbola amatör olarak baktığımız sürece ne oyuncu satabiliris ne eldekini değerlendirebiliriz.

Orta sahasızlıktan başıma ağrılar giriyor.

Denayer gibi stopere hayır denmez. İşi para olsa adam 2m Euro gideceği her takımdan alabilir. Belli adam burayı istiyo. Uzatmamak lazım bu işi. Marcaonun gideceği çok belli. Sonra pişman oluruz

Taliscanın sözleşmesi takımıyla kaç yıl var bilmiyorum ama şöyle bi şey yapılabilir.diyelimki talisca uzun süreli riskli bi sözleşme ister bizden ya da biz mesela 2 sezon karşılayabiliriz ancak maaşını,o zaman gidip iki sezon ya da bi sezon kiralayalım 1+1 şeklinde.hem uzun süreli bi transfer yapmamış oluruz risk olarak düşünülürse hem bir sezondan sonra durumuna göre bi sezon daha oynatabiliriz.tabii bu bi fikir ve arap takımı ,talisca ne der onu ALLAH bilir anca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao 20'den aşağı gidecekse hiç gitmesin yabancı takımların kadrosunda izleyeceğimize kendi kadromuzda izleyelim.Takımda avrupa kalitesi ayarında oyuncu say desen aklıma sadece Marcao gelir neden satalım ki.

Tek sıkıntı Marcao'nun ben bu teklifi değerlendirmek istiyorum , kariyerime orda devam etmek istiyorum demesi olacaktır - o zaman tutarsan elinde patlar , bonservisi ne kadar yukarı çekebilirsen çekmeye bakmak lazım.

Her oyuncu için geçerli tabi - Nelsson/Kerem vs. , adamlar ayrılmak istediğini açıklar ise yönetime kesin olarak , tutsan bu sezonki performansı vermezler sana , o da ayrı sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt