Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.254
- 21.156
- 1.848
Koç kaziklamis jesusu
jesus hayatının kumarını oynadı. ama bu sefer ali başkanım bu kumarı kazanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koç kaziklamis jesusu
Açıkçası ben dünya futboluna pek hakim değilim. Hatta direkt futbola da hakim olduğum söylenemez ama sol stoperin sol ayaklı olması zorunluluğu nerden çıktı pek anlamıyorum rdaş. Dünyada kaç tane sol ayaklı stoper var ki?Marcaonun yerine denayer olmazki.üçlü savunma oynatılacak herhalde ,bu konyalı sol ayaklı stoperde ondan alınmaya çalışıyor .yanlış mıyım.o zamanda bekler daha hücumcu hale gelir.bu durumda hem çok iyi top kapan hemde registalık edecek bi 6 no çok çok çok daha önemli hale geliyor,ayrıca 8 numarada çok iyi iki yönlü olmalı.bi tane ya sağlam bi 10 ya da ayağı iyi çok sağlam bi pivot santrafor lazım forvete.emre akbaba tam bi on no olmaz pivotta olmaz oraya ,anca gizli golcülük eder.
Düşüncelerimde yanlış mıyım renktaşlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zannetmem 3 lü oynamaz abiler...........................musli......................
....nelson......denayer....bardakçı.....
...................(fernandinho tarzı)........
.boey.....................................pva.......
...........yunus.....cica........kerem........
....................Mustafa (gomis)............
bu ne abi..........................musli......................
Açıkçası ben dünya futboluna pek hakim değilim. Hatta direkt futbola da hakim olduğum söylenemez ama sol stoperin sol ayaklı olması zorunluluğu nerden çıktı pek anlamıyorum rdaş. Dünyada kaç tane sol ayaklı stoper var ki?
ilk 5 e giremez..........................musli......................
Muhakkak öyle tabi ama işi sol ayağa indirgersek iyi topçu bulmakta zorlanırız. Marcao da iyi para ediyorsa satılmalı. Sağ sol farketmez meziyetli bir adam buluruz elbet.Daha iyi hareket etme kabiliyetine sahip olunuyor denir .yani sol ayaklı olan rakibi karşılamada vucüdunu pozisyon almaya daha iyi ayarlıyor diye söylendiğini anımsıyorum.
bu ne abi
Muhakkak öyle tabi ama işi sol ayağa indirgersek iyi topçu bulmakta zorlanırız. Marcao da iyi para ediyorsa satılmalı. Sağ sol farketmez meziyetli bir adam buluruz elbet.