- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
oğuz altay bu gidişle akşam kafasına yoğurt sürerken yayın yapmak zorunda kalabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer alışveriş ve tatil için İstanbul'a geldi. Geçen ayın ortasında planlamıştı bu seyahati. Dün Cenk Ergün ile bir araya geldi.
cenk ergün, denayer, ve bir takım yöneticiler de bilir sanırım rtaş. tövbe diyerek bir yandan da
Fbli topcu istemiyoruzmert müldür rakipleri kudurtacak bir transfer olur. siz rahat olun.
Yabancı nasıl yaparız bilmiyorum ama,Muldur iyi bir topcu degil
Bir tik tuzluymus. Mostafa Gomis Diagne hepsi gitse yedek olarak Muleka'ya sicak bakarim ama birincil santrafor opsiyonu olarak sogugum. Yine de is yapar dogru duzende bir tik direkt oynayan takimlarda hele. Valerien Ismael o tarz oynatan bi adam ondan Bjk'de is yapabilir.Mulekayi bilmiyorum ama kasimpasada baya dusuk maas aldigini soyluyorlardi.
Treze 1.5m+700k bonus yaziyor ts muhabirleri
Raporladımokan: Schneideri alalım
cenk: hayır ben terzi alacam
okan: niye?
cenk: çünkü terzi almanca Schneider demek
Yapma tas olursun. Profile bakMuldur iyi bir topcu degil
Vargas'ı da beğeniyorum ama o da ucuz olmaz üstat. İspanya'ya 10mye transfer olmuş birisi. Biz alsak kaça alıcaz. Satsak kaça satabileceğiz.Bir tik tuzluymus. Mostafa Gomis Diagne hepsi gitse yedek olarak Muleka'ya sicak bakarim ama birincil santrafor opsiyonu olarak sogugum. Yine de is yapar dogru duzende bir tik direkt oynayan takimlarda hele. Valerien Ismael o tarz oynatan bi adam ondan Bjk'de is yapabilir.
Trezeguet baya pahaliymis ama adam 2-3 sene garanti keyif verir. Yalniz o maliyetten daha dusugune Matias Vargas var hem onu alirsak satadabiliriz bir bakmak lazim.
Yabancı nasıl yaparız bilmiyorum ama,