Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kabul etseler keşke - ben yerli stoperi o kadar abartamıyorum gözümde 27 yaşında olması iyide.. Taylan + Emre Çalık + 250K euro falanda olur
Çoğu kişi burun kıvırıyor da adam çoğu istatistikte kafada, ligte götürür yani ama gelecek sene avrupa olursa sırıtabilir. Bence abdul tam olarak 3lü savunma elemanı

Çoğu kişi burun kıvırıyor da adam çoğu istatistikte kafada, ligte götürür yani ama gelecek sene avrupa olursa sırıtabilir. Bence abdul tam olarak 3lü savunma elemanı
3 lü savunma için ilerisi baya dövme seviyesinde gol atıyor olmalı bence - onun harici beni tedirgin ediyor.

bide bekler hadi PvA daha kısa mesafede olabilir ama sağ bek tarafı 3lüyü kaldırabilir mi emin değilim.

4-2-3-1 benim hep en kafama takılan düzen kağıt üstünde ya da 4-1-4-1

3 lü savunma için ilerisi baya dövme seviyesinde gol atıyor olmalı bence - onun harici beni tedirgin ediyor.

bide bekler hadi PvA daha kısa mesafede olabilir ama sağ bek tarafı 3lüyü kaldırabilir mi emin değilim.

4-2-3-1 benim hep en kafama takılan düzen kağıt üstünde ya da 4-1-4-1
Bizim takımlar zaten tam randımanlı 3lü oynayamaz. Taktiksel varyasyonlarda geçişler sağlayacak oyuncu kalitesi yok hiç bir takımda. Tr takımlarına en uygunu 4-2-3-1dir başkasını oynayamaz kimse

Bu sene hareketli geçecek gibi. 1905 tayfa için kayıtlar acilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt