- 2 Temmuz 2011
- 138.473
- 59.089
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:crushed:
Yıllık maaşı 1.5 milyonda fazla olmamalı imza parasını sezonluk 750 bin euro yapılabilir.Ali Naci’ye gore Denayer yillik 2 milyon euro’dan 4 yillik sozlesme istiyormus + her sezon 500 bin euro imza parasi, yani 4 yilda toplam 10 milyon euro.
ts'den ayrilan evakale 3 yil icin 10 kagit istiyormusAli Naci’ye gore Denayer yillik 2 milyon euro’dan 4 yillik sozlesme istiyormus + her sezon 500 bin euro imza parasi, yani 4 yilda toplam 10 milyon euro.
Piçaku atmagece görüşürüz babyler,okyanusta surfe gidiyorum![]()
Lan sabah 6 da girdim burdaydin halen burdasinGündeme ait haberler nelerdir
emre akyazıcının son twite bakGündeme ait haberler nelerdir
Gördüğüne göre sabah 6 dan şimdiye kadar sende buradaydınLan sabah 6 da girdim burdaydin halen burdasin

Hepsi ayni seyi diyorlevent tüzemende yumurtlardı "ortsaha ve santrafor için geçen hazrılık yapılan isimler cidden taraftarı heyecanlandıracak isimler...."
Eboue-Ujfa-Sol önden bozma Riera idi. Hatta Servet sakatlanmasa oynamayacaktı bile.Semihle olduğu zamanki geri 5 liyi sayar mısın?
Gündemi Ben sormadim kiGördüğüne göre sabah 6 dan şimdiye kadar sende buradaydın![]()

Evet kadrolara yazalimvan den boomen![]()