- 2 Temmuz 2011
- 138.073
- 58.912
- 5.488
hakan delikanlı abi hergun gelmez dediydi yine galibaöyle bi topçunun nöbeti bi daha yaşanmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan delikanlı abi hergun gelmez dediydi yine galibaöyle bi topçunun nöbeti bi daha yaşanmaz
11-12 shaqiri nöbeti de güzeldi. o aralar forumu dışardan takip ediyordum.

son 3 yilda basaksehir, besiktas ve trabzonspor sampiyonluklari seyrederken bizim teknik direktörümüz riekerink falandi herhalde...Adam niye cikip emekli oldum yada Galatasaray son imzami attim geri dönmeyi düsünmüyorum demiyor? Bunu yapmadigi an bence daha rahat 2 sene boyu FT geri mi dönecek haberleri görecegiz ve bu bizi calistiran hocayi tabiki acayip sevindirecek.
Taraftar'da yeni hocalarin kredisi düsük olacak, ve ne zaman 2 mac arka arkaya kazanamazsak, Fatih hocam daha iyi yapardi Twitter fraksyonu kafamizin ettini yiyecek.
Umut'un 6 pas üzerindeki bitiriciliği bile yeter de artar bir dönem düşüşe geçmeseydi muhtemelen daha üst seviye devam ederdi. Halil hiçbir zaman tam forvet olacak yapısı yok 10 numaraya koysak bu sefer ince paslar atıp kanatlar ve forvete gol attıran biri olmayacak maliyet açısından da Umut daha ucuza gelir bence böylesi daha uygun olur ayrıca Galatasaray'lı forvetler her zaman şampiyon yapar.Umut Bozok'un uygun bir bonservisle alinmasi iyi olur. Bizde her zaman iyi bir yerli forvet olmali, biz Galatasaray'iz. Tutkulu bir adam her zaman is yapar önde. Necati'den sonra Umut, Burak ve Adem'i gördük. Adem fazla oynamadan gitti. Digerleri sampiyonluk yasatti. Bunu unutmamak lazim.
Adam Galatasaray'da bir daha asla teknik direktörlük yapmam dedi onun üstüne 2 defa daha geldi güven olur mu hiçAdam niye cikip emekli oldum yada Galatasaray son imzami attim geri dönmeyi düsünmüyorum demiyor? Bunu yapmadigi an bence daha rahat 2 sene boyu FT geri mi dönecek haberleri görecegiz ve bu bizi calistiran hocayi tabiki acayip sevindirecek.
Taraftar'da yeni hocalarin kredisi düsük olacak, ve ne zaman 2 mac arka arkaya kazanamazsak, Fatih hocam daha iyi yapardi Twitter fraksyonu kafamizin ettini yiyecek.