Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hala Cenk beyin makul ücrete anlaşmayı beceremeyip, adam başı 3 er milyon euro vermesini beklıyoruz herhalde

Yönetim kurulu toplantıları öncelikle borçlar ve ödenecek tazminatlar için olur. Transfere sıra gelene kadar Atı alan Üsküdarı geçecek . Suç şimdiki yönetimin değil . Elmas gider ayak 2-3 ay hiçbir şey ile uğraşmamış. Cenk Ergün futbolcularla anlaşsa bile yönetimin öncelikli olarak uğraşacağı çok şey var
Yani her yaz transferi döneminde hep bu kaderi yaşayacağız . Kimi zaman başkan yok kimi zaman hoca yok

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ince bir denge var benim gözümde

Yabancı TD maliyeti ekibiyle beraber = 4-5 M Avro olsa
Okan'ın maliyeti ekibiyle beraber = 1.5-2 M avrp olsa

2.5-3 M avro trasnfer bütçesine ya artı ya eksi gibi demek (50-60 Milyon TL yani)

Peki burada futbolcu mu daha önemli TD mi daha önem kazanıyor bunun kararı önemli gibime geliyor.
Şahsen Yabancı hocaları ucuza ikna edersek ederiz - edemezsek Okan cepte mantığı var yönetimin anladığım kadarıyla. Buna bağlı ctesine kadar Torrent ayrılığı resmileşmesi lazım - ptesi max salı da TD gelmesi lazım en geç çarşamba/perşembe işbaşı yapması lazım.

Marco rose ne arkadaş

O dortmund kadrosuna o rezil topu oynatan hoca bizim kısıtlı kadroyla torrent in halefi olur anca

Geçen sezon dortmundu izleyen bir allahın kulu yok mu ya bu kulüpte yine ezber ezber iş yapıyorlar

Alman olunca hepsi iyi sanıyorlar

Bu adam rezil berbat bir hoca prandelli neyse rose da o

Bu kadar gömülecek bir durumu yok ama forumda abartildigi hususuna kesinlikle katiliyorum

yönetim marco rose'ye hafta sonuna kadar kararını açıklamasını söylemiş.

Yönetim kurulu toplantıları öncelikle borçlar ve ödenecek tazminatlar için olur. Transfere sıra gelene kadar Atı alan Üsküdarı geçecek . Suç şimdiki yönetimin değil . Elmas gider ayak 2-3 ay hiçbir şey ile uğraşmamış. Cenk Ergün futbolcularla anlaşsa bile yönetimin öncelikli olarak uğraşacağı çok şey var
Yani her yaz transferi döneminde hep bu kaderi yaşayacağız . Kimi zaman başkan yok kimi zaman hoca yok

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfere dair Burak Elmas bir şey yapamaz bence ama - görüşen adam değişecek - vaat değişecek. Bir şeyler yapsaydı sürekli bunun bi halt yemesinden korkuyoruz endişeliyiz yorumları yapılıyordu.

Burak Elmas'In tek yapması gereken MArt ayından bu yana altyapıya sahip çıkmaktı. Şampiyonluk kutlamasını izlemeye gidiyor ordan 2 futbolcu gitti -başkalarıda gitmek yolunda. Onun görevi buydu Mart kongresinden beri bana göre. Onun dışında zaten bir şey pek yapamazdı - he TOrrent'i yollayabilirdi gelenler senle devam etmeyecek , seni üzmesinler benle halledelim fln gibi gibi...

Ben teknik direktörle anlaşıldığını ama açıklanmadığını düşünüyorum. Usulen Torrent'ten bir rapor isteyeceklerdir. Rapor geldikten sonra da "Biz sizinle çalışmayacağız" açıklamasıyla doğru üslupla, kulübü zarara sokmadan Torrent'in KAP'ını yayınlayıp, ertesi gün de TD'yi açıklarlar.

Ulan be gitti Eren Elmalı. Yazıklar olsun bee.

Valla bilmemde o kadar suçlayamam - şampiyon takım + CL azda olsa ihtimali var yoksa AVL de olacak vs. Bizde böyle bir koz yok.

Hatta o koz olmadığı için eldekilerde ayrılmak isteyecektir iyi teklife.

Yani herkes tersten kümeye bakıyordu vurgu yapıyorduda 2 top oynayıp şu iğrenç tjk nin üzerinde ilk 4 te bitirmeliydi bu takım.

ts hem alioski hem eren elmaliyi alıyorsa büyük iş yapmış olur .. Bizim dışımızda herkes eksikleri kapatıyor bir şekilde temmuza kadar en az 2-3 transferi bitirmeniz lazim

Valla bilmemde o kadar suçlayamam - şampiyon takım + CL azda olsa ihtimali var yoksa AVL de olacak vs. Bizde böyle bir koz yok.

Yani herkes tersten kümeye bakıyordu vurgu yapıyorduda 2 top oynayıp şu iğrenç tjk nin üzerinde ilk 4 te bitirmeliydi bu takım.
Proje ve ikna edecek isme bakar bu iş.

Trabzonspor 10 sene üst üste cl katılsa yine bizim seviyemizde kulüp olarak diyorum gelme şansı yok. Biz hiç talip olmamışızdır. Doğucan’ı bilmem de ama Eren Elmalı’yı almalıydık. Ülke de sol bek yok.

Trabzon kim ne derse desin iyi yönetiliyor. Transferleri de çok doğru transferler. Safralardan da iyi kurtuluyorlar. Tek dezavantajları Avcı. Bu sezon şansı yaver gitti ama papaz her zaman pilav yemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt