Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.966
- 5.478
- 1.593
her kuşu yakaladık bi ada kaldı çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dörtgen olarak gireyim sana hea.@transfersimo
Bursalı spor adamı, çevresine bu transfer döneminin çok "unique" geçeceğinden bahsediyormuş.
Olası salon ve yatak odası takımlarının listesi tartışmaya açık fakat asıl olay spot'a çıkacak oyuncular. Beklenti yüksek...
"Dörtgenler" içinde yatak odası takımı hacı'dan gelebilir..
Son cümlede taliscayı kastediyorNe zirvaliyor Bu yine

Diyor ki güzel bir satış yapılma durumu var gidecek oyuncular önemli. Santrafor transferi Arabistan'dan gelebilir diyor. Benzersiz bir dönem olacak.Ne zirvaliyor Bu yine
2023'de Lozan antlaşmasının biteceğine inanan adam buna da inanır kitleye uygun bir paylaşım gibi duruyorSöyle sacmaliklari paylasmayin arkadaslar gözünüzü seveyim. Menejer sirketi bizim disimizda bir cok kulübü takip ediyor ve bir tek Talisca ile ilgilenmiyorlar. Cók sansasyonel habermis gibi böyle twit atanlara uyuz oluyorum
Ne zirvaliyor Bu yine
Söyle sacmaliklari paylasmayin arkadaslar gözünüzü seveyim. Menejer sirketi bizim disimizda bir cok kulübü takip ediyor ve bir tek Talisca ile ilgilenmiyorlar. Cók sansasyonel habermis gibi böyle twit atanlara uyuz oluyorum
harbi buda nasıl bir eventti ya
çenem çıkıcak gülmekten 2dkdır aralıksız gülüyorum
Ne zirvaliyor Bu yine
Salon takımı = Orta saha Yatak odası takımı = Forvet Balkon = Kanat forvetleri Mutfak = SavunmaCenk iyi bir dönem olacak diyormuş Arabistan dediği talisca onu anladım
da yatak odası salon vs nereydi unuttum birde satış olacak diyor
İkisini de alalım Dursun BAŞKANSassuolo Sportif Direktörü Giovanni Rossi: "Kaan Ayhan ve Mert Müldür için Türkiye'den çok sayıda teklif aldık. Şu an için gelen her teklifi değerlendiriyoruz." (Sabah)