Eskiden Seref Aydin gelirdi "Iyi nöbetler : - )" yazardi hepimiz cildirirdik. Ne olduysa özgür ayten denen hiyarin foruma girmesiyle basladi.Simo önceden de paylaşılıyordu zaten simoya katılmıyorum da gs aslanı ilginç![]()
Eskiden Seref Aydin gelirdi "Iyi nöbetler : - )" yazardi hepimiz cildirirdik. Ne olduysa özgür ayten denen hiyarin foruma girmesiyle basladi.Simo önceden de paylaşılıyordu zaten simoya katılmıyorum da gs aslanı ilginç![]()
Oha çök çök alayına çökFIFA, Rusya ve Ukrayna kulüplerinde forma giyen yabancı futbolculara sözleşmelerini 30 Haziran 2023'e kadar askıya alma hakkı verdi.
Simo yanliz 2-3 kisilik ekip öyle bos beles de degillerSabahtan beri cok sacma hesaplar kolpalar paylasiliyor. Gecen sezonun Florya Kusu bu sene transfer Simosu olmus durumda. AnaAvratFelipe, Transfer Simo, Florya Kuslari havada ucusuyor cok üzücü bir durum
orta saha ciddi mevkii üstat bir yorumda bulunup yılın bidon mesajları arasına girmek istemem. benden pas6 numaraya antalya dan fernando alınıp o paranın da 8 yada 10 numaraya iyi bir isim olarak kullanılmasına ne derdin @Sami Karakoç
Virgül unutmuslar sanirim. Olsa olsa 1,5 olur maksimum.

fransizca bilen hoca nerdeSimo yanliz 2-3 kisilik ekip öyle bos beles de degiller
2-3 kisi mi kolpa yapıyorSimo yanliz 2-3 kisilik ekip öyle bos beles de degiller
Sen torrent icin aglamaya basladin mi? Hani bi ara atarlaniyordun, yok söyle iyi böyle iyi diye. Fissss diye söndü2-3 kisi mi kolpa yapıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan biliyordur belki italyanca , ingilizce bildiğini biliyorum da fransa da herif aylardır belki fransızca da biliyordur.fransizca bilen hoca nerde
Nando
Mert Nelsson Denayer PvA
Florentino Sissoko
Yunus Talisca Kerem
Dzuyba