Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Adettendir ismi geçen oyuncunun videosunu atmak.
Cigaldaunun videosu daha iyi. Bunun icin mi ölup bitiyor gsc. Videoda cöp poşeti gördum. Buna yillik 4-5 verenin aklina tukureyim
Adettendir ismi geçen oyuncunun videosunu atmak.
klavye islandi reyis. ogulcan, tasdemir ve ömer'i eklemek lazim oraya bir de.omar muslera alpaslan aytac fesih haberleri gelse fena olmaz
Bu ne ya artık bu nedir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
muslera fesih haberleri gelse fena olmaz
1 aydır bizle kafa bulduğun yetmedi mi be ahmeTDoğan alemdar mümkün mü
yedek için gayet iyi olur izlediğim son maçlara göre diyorum ama gsnin as forveti bu herif olamaz olmamalıHaji bizim ligden olduğu için beğenilmiyor bence. Başka ligden olsa, YouTube videolarını izleyen herkes alın bunu derdi
Kazımcan Karataş ve Umut Bozok'u iste reis.Biraderin mezuniyet törenindeyim Galatasaray Üni.'de. Mustafa Cengiz başkanken katılmış törenlere, Dursun'da gelirse transfer başkanım diye bir planım var bağırmak üzerine. Özel istekler alınır.
Sevmediğim Beşiktaşlı bi gazeteci Fb ilgileniyo demişti.8,5 milyon euro maaş istemiş.3,5 milyon eurosunu Fb geri kalanını sponsor ödeyecekmiş..Cigaldaunun videosu daha iyi. Bunun icin mi ölup bitiyor gsc. Videoda cöp poşeti gördum. Buna yillik 4-5 verenin aklina tukureyim
Bu saydığın oyunculardan gelecek en çok para 35 milyon olur o da çok iyi bir satış kabul edilir ikisi stoper birisi geçen sezon sahada gözükmeyen bir orta saha diğeri de gelişimi durmuş ama potansiyeli olduğu için piyasası olan bir forvetbizim türkiye liginin degismeyen yildizlari vardir
sörloth, talisca ve onyekuru ne zaman oynasa yardirir bu ligde. yazarken bile tüylerim diken diken oldu sayilir.
nelsson, marko pasa, musti ve cikaldoyu minimum 50 kagida okutursak anca alabiliriz bunlari
Sponsor=koç. Ödesin şişirsin takimi bakalim. Patlayinca görecem onu benSevmediğim Beşiktaşlı bi gazeteci Fb ilgileniyo demişti.8,5 milyon euro maaş istemiş.3,5 milyon eurosunu Fb geri kalanını sponsor ödeyecekmiş..