- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
evet şampiyon kadroyu kuralım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 milyona daş gibi forvet satmış shaktarRusya'dan Ukrayna'dan 2,3 oyuncu zorlamak lazım
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Can sürekli ts transfer mesajları yazıyorsun tadı kaçtı gibi biraz napalim yani bize ne yok onu da alıyormuş bunu da istiyormuşTs Ozan Kabak'i da istiyor
Cuzdan.gifniye almıyoruz reis. küçülmeye mi gidiyoruz
ligdeki teknik direktörler de iyi bu sene geçmiş senelere nazaran.biz bu sene ilk 5 yapalım başarı sayarım
Bizim istediğimiz, ilgilendiğimiz adamlar ile ilgileniyorlar o yüzden. Yoksa ben ne yapayim TS'yi yavCan sürekli ts transfer mesajları yazıyorsun tadı kaçtı gibi biraz napalim yani bize ne yok onu da alıyormuş bunu da istiyormuş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstat bizle ilgili gelişme yok ki mecbur rakipleri konusuyoruzCan sürekli ts transfer mesajları yazıyorsun tadı kaçtı gibi biraz napalim yani bize ne yok onu da alıyormuş bunu da istiyormuş
Kaç transfer istiyorsun?evet şampiyon kadroyu kuralım artık
Trabzon - 1 parti toplantısıyla kurtulıyorEn az borcu olan biziz ama transfer yaparsak batarızı bize iyi empoze ettiler
İyice kuruluyorum milleti gördükçe senle de ilgisi yok renktas ulan yine elimiz kolumuz bir şekilde bağlandı kaderimizi bekliyoruz her sene aynıBizim istediğimiz, ilgilendiğimiz adamlar ile ilgileniyorlar o yüzden. Yoksa ben ne yapayim TS'yi yav
Ayni seyleri hissediyoruz, yasiyoruz ustat...İyice kuruluyorum milleti gördükçe senle de ilgisi yok renktas ulan yine elimiz kolumuz bir şekilde bağlandı kaderimizi bekliyoruz her sene aynı
Forumda bile var. Diger Galatasaray forumunda da var. Atiyorum x oyuncusunu alalim yazsak 10 mesajin en az 7 tanesi borcumuz varTrabzon - 1 parti toplantısıyla kurtulıyor
Fenebaaçi- A.Koç cebinden oluyor ama sorgulanmıyor
TJk- Vergi borçları siliniyor
Gs- NASOL YAPOCOKLOR BONKO ODEMOLORO VOR! ! OTTTTUZ MOLYON YORO LAZOM