Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada bir sürü yetenekli oyuncu var sorsan scout ekipleri gece gündüz izliyor götü kırık danimarka kulüpleri kadar futbolcu bulup alamıyoruz.
Türk futboluna bak 10 sene önce patlama yapan bruma, biz hariç dikiş tutturamamış onyekuru, trezeguet. Menajer önerilerini bir bırakın yahu.

Daha büyük takım altyapılarına girmedim chelsea'da 2-3 tane böyle motor futbolcu var. Hikaye anlatmayı bıraksınlar.

1655378947704.png
hey maşallah

Benim anlamadığım Trabzon bu kadar oyuncuyu napacak zaten halihazırda oturmuş bir kadrosu var, nasolsa bedava diye gelene gidene salça oluyorlar sanırım. Devre arasında aldıkları gençler falan vardı Altınordu'dan onlara ne oldu acep?

Benim aklım almıyor. Umut Bozok değilmiydi daha 2 gün önce haber bekliyorum diyen ? nasıl başka takımla görüşüyor ? Aklıma bize gelecek hocanın Umut Bozoğu kesinlike düşünmediğinden başka bir şey gelmiyor. Okan hoca olsa isterdi,demek ki Okan hoca da değil gelecek hoca.

kaan ayhan ve umut bozoku beğenmeyenler var yangın yapmamıza bi sebep yok

Yerli ihtiyacı olarak karşılarlar ,umut iyi bi yedek forvet olur bence.suarez gibi baba bi forvet lazım 11 e.bide mesela sükse yapan oyuncu alındığında bu oyuncu hangi oyunla hangi oyuncunun futbol karakterlerinden dolayı bu başarıyı göstermiş ,senin oyun stilinde bunlar mevcut mu diye analiz edip almadıktan sonra digne gibi yeteri verimi alamıyorsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt