- 3 Haziran 2015
- 54.443
- 62.685
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reuse dortmund'u bırakmaz yav adam 300 yıldır oynuyordur orada.Marco Rose gelirken Marco Reuse yi de getirsin
Reuse dortmund'u bırakmaz yav adam 300 yıldır oynuyordur orada.
Rose'un 7 milyon istemesi büyük kolpa 5 milyon civarında istediğini düşünüyorum 3 kendi 2 yardımcıları şeklinde.
Dursun Özbek cüzdan sallama gif.Daha torrentin 1.5 milyon hakedişini veremiyoruz 5 milyon bir ekibe vereceğimizi sanmıyorum. Toplam maliyet 2 civarı olacak olan gelir fazla yükselmemek lazım.
Aynen fizikli, sprinter , baya gol de atıyor herif. Bence de uygun şartlarda olursa gelsin.Larin iyi adam ta orlando'dan beri herifi takip ediyorum. Öyle basite indirgeyecek adam değil olabiliyorsa 1-1.3 arası yarın gelsin başlasın çok katkı alırız.
En azından keremi yedeklersin. Olmadı keremi ortaya serbest oyuna çekersin larin kanat forvete koyarsın. Yer yer çift forvet oynarsın iki azman mm-larin
Kafayı kırarsan maç içinde larin-gomis-mm yap.
Yapılır bunlar hep biraz farklı dizilişlerde oyun ve oyuncular deneyip zorlamak lazım yoksa bu sezonki gibi ne kadar çok yetenekli wonderkid oyuncun olsa da oyun bir yerde kilitleniyor.
Benim prensibim belli uzun boylu, az teknik, sprinter ve güçlü boşta kim varsa al gel kardeşim istediğin vakit elinden her türlü çıkarırsın ancak emre kılınç gibi sünepe topçu olursa eline patlar.
Orijinali yok muDursun Özbek cüzdan sallama gif.
Digerinde 9-10 oluyordu isteVergilerle beraber 7 oluyor gene.
Rose gibi , de zerbi gibi isimleri aday olarak belirleyenler bu maliyetlerini hesaplamıştır renktaş sonuçta bunları istiyorsan maliyetini göze alacaksın.Daha torrentin 1.5 milyon hakedişini veremiyoruz 5 milyon bir ekibe vereceğimizi sanmıyorum. Toplam maliyet 2 civarı olacak olan gelir fazla yükselmemek lazım.
hepsi oyalama taktiğiRose gibi , de zerbi gibi isimleri aday olarak belirleyenler bu maliyetlerini hesaplamıştır renktaş sonuçta bunları istiyorsan maliyetini göze alacaksın.
Ters totem mi yapıyorsun?hepsi oyalama taktiği
Sanmıyorum bizi yiyorlar.Rose gibi , de zerbi gibi isimleri aday olarak belirleyenler bu maliyetlerini hesaplamıştır renktaş sonuçta bunları istiyorsan maliyetini göze alacaksın.