Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.802
- 109.624
- 4.878
Ikisi de olmaz ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekran yapış yapış olmuştur şimdi.çayı püskürttüm
3-4 yıldır engelli kafam rahatDün de ben tartışmaya çalıştım cevap vermedi. Emir olayında saçmalamıştı yine
Trezeguet az önce Trabzonspor'daydı şimdi sıra bizde.Mohamed transferi gibi oldu
Trezeguet az önce Trabzonspor'daydı şimdi sıra bizde.Mohamed transferi gibi oldu
Vasfı zengin adam yeni ekran alirEkran yapış yapış olmuştur şimdi.
Atakan yerine hamza oynasin knk atakanin cok ekstrasi varmis gibi bir de para vercezAtakana iyi diyorlardı hiç izlemedim ama umut güneş ne alaka abi elimizde zaten çapsızlar ordusu var.
Bernardeschi haberi ile ünlendi knk.Kolpa da olsa güzel haberleri varBu herifte leş gibi kolpa kokusu alıom knk
Bvb taraftarı adama sövüyor renktaşSebep?
Hiç bilmiom işte knk, çocuğu 1-2 maç yedekten girdiğinde gördüm. Hamza baran falan harbi daha yeteneklidir eminimAtakan yerine hamza oynasin knk atakanin cok ekstrasi varmis gibi bir de para vercez
Gsmizle hala yedek topcu isimleri cikiyor. Siniyorlar.Hiç bilmiom işte knk, çocuğu 1-2 maç yedekten girdiğinde gördüm. Hamza baran falan harbi daha yeteneklidir eminim
Eldekileri yedek yapmayı düşünseler aslında herşey çözülecek. Taylanı zorla 11 adamı yaptılar 2 senedir çıldırıyorumGsmizle hala yedek topcu isimleri cikiyor. Siniyorlar.
hesabın doğum tarihi tutuyor muhtemelen kendisidir